Voturi pandemice! DNA rămâne. SIIJ trebuie să dispară! Trăiască perchetarii!

Voturi pandemice! DNA rămâne. SIIJ trebuie să dispară! Trăiască perchetarii!

0 348

„Indignații patriei iubite au uitat se se mai indigneze, DNA face pluta și mulțumește lui Dumnezeu că mai sunt la păstrare dosare cu Ciumații Roșii”

Citeam pe undeva că onor stahanoviștii vaccinării organizează tombole, cu premii tentante, pentru amatorii de vaccin. Liber, din partea mea. Dar e ceva care nu rimează aici cu valorile și principiile patriei iubite, aia care se vrea exemplară și scrofuloasă la datorie.
Primul enunț: vaccinarea NU mai este o problemă de sănătate publică acum, în contextul ăsta, și nu doar în România. A devenit o problemă al dracului de politică. Este un ”culegător de voturi”, vrem sau nu!
Să vedem pe unde sunt alegeri anul ăsta, și nu trebuie să vă explic mai multe. În România zelul vaccinist pare să nu fie electoral. Greșit! Și PNL, și USR+Plus au Congrese în toamnă, și vor fi unele foarte disputate. Deci tot despre voturi e vorba.
Al doilea enunț: Dragnia nu ajungea, fizic, la mititica, dacă NU era condamnat pentru prosteala cu, ați ghicit, tombole pentru a-i aduce pe votanți la urne, în Referendumul pentru destituirea gunoiului Petrov! Ce zicea DNA? Căcorupșăn, pentru că aducea foloase necuvenite PSD, sub formă de voturi!
Prima condamnare a permis încarcerarea lui ca urmare a celei de-a doua condamnări, și mai de căcat, ca motiv, decât prima! Acum organizatorii tombolelor fac fix ce zicea DNA c-a făcut Dragnia (și Lia Olguta Vasilescu, a nu se uita!): obțin foloase necuvenite pentru ei și partidele lor!
Cu Cîțu în frunte! Care ne încordează și ne relaxează, fără NICIUN temei legal, după cum vrea plua lui! Evident, toți se fac că nu văd. Indignații patriei iubite au uitat se se mai indigneze, DNA face pluta și mulțumește lui Dumnezeu că mai sunt la păstrare dosare cu Ciumații Roșii, altminteri ar trebui să se ocupă și de ăștia de la butoane!
Deschid o paranteză: bizareria cu ”mai numărăm până în august”, în cazul Clotilde furăcioasa, are o singură logică: speranța că până atunci se desființează SIJJ, și scapă de o belea!
Așa că, prieteni! Decât simulacrul ăsta de democrație, e de preferat o dictatură onestă și transparență. Cu care să știm ce ne așteaptă, și să procedăm în consecință.
Oricum ne place dictatura. Ne-am obișnuit cu ea. Ne trebuie! Ne simplifică viața!
”Susțin!”

Autor: Constantin Gheorghe
Sursa: facebook.com

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.