Unirea Urziceni ameninta cu retragerea din campionat

Unirea Urziceni ameninta cu retragerea din campionat

0 249

Conducatorii clubului de fotbal Unirea Urziceni, s-au declarat foarte nemultumiti de prestatia arbitrului Marian Salomir, cel care a oficiat la centru, partida de la Galati din etapa a XX-a, a Ligii I.

Astfel duminica dimineata, intr-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului, se cere ofocial demisia presedintelui CCA, Gheorghe Constantin, care este considerat vinovat de erorile comise de arbitri.
Iata comunicatul afisat pe site-ul grparii din Urziceni:
„Cand a preluat presedintia CCA, Gheorghe Constantin promitea un arbitraj impecabil si parea pus pe fapte mari. Astfel, el si colegii sai din CCA au intocmit si un motto pentru arbitri: „Nu vrem sa fim in prim-plan”. Iar explicatia lui Constantin era urmatoarea: „Nu vrem neaparat ca arbitrii si observatorii sa stea in umbra, dar sa nu fie ei in prim-plan.
A trecut ceva timp de la aceste declaratii si arbitrii nu au iesit in prim-plan, ci greselile lor tot mai numeroase. Jocurile de culise nu au incetat si par sa isi puna tot mai mult amprenta in fotbalul romanesc. Unirea Urziceni a fost dezavantajata de astfel de „greseli”, comandate sau nu, in 7 partide disputate anul trecut culminand cu cea de la Galati. Anumite „greseli”, care sunt mereu explicate de conducerea CCA ca fiind umane, distrug munca unei echipe intregi. Unirea Urziceni s-a saturat de explicatiile domnului Gheorghe Constantin care si-a dovedit pana acum incapacitatea de a conduce un astfel de for si ii cere OFICIAL DEMISIA.
Unirea Urziceni nu este singura echipa care a avut probleme de arbitraj, 99% din echipele primei ligi au fost nemultumite de prestatia fluierasilor romani. Nu arbitrii romani sunt vinovati! Ei au dovedit in meciurile internationale pe care le-au condus ca pot fi corecti si sa nu greseasca. Astfel dam crezare unei zicale populare care se potriveste in acest context: „pestele de la cap se impute”! Asa ca cea mai buna solutie este sa scapam de cap pentru a salva fotbalul romanesc.
Regretam ca in aceasta pauza competitionala am facut numeroase achizitii cheltuind sume mari de bani. Era mai usor sa „transferam” un singur om. Pe domnul Gheorghe Constantin cu care nu mai aveam probleme si castigam toate partidele din prima Liga.
In concluzie, cerem oficial demisia lui Gheorghe Constantin din functia de presedinte CCA. In cazul in care nu se vor lua masurile unor alegeri noi pentru sefia forului romanesc de arbitraj, Unirea Urziceni intentioneaza sa se retraga din campionat”.

Semneaza,
Aurelian Sandulescu, directorul de comunicare al Unirii Urziceni.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.