Avocat injunghiat in propria casa

Avocat injunghiat in propria casa

0 264

Brasoveanul Sorin Anton, in varsta de 39 de ani, a fost descoperit de nevasta in bucatarie, la 4 dimineata, cu un cutit infipt in piept. Pana la sosirea ambulantei, avocatul si-a dat duhul in bratele politistului care incerca sa-l resusciteze. Socata, femeia abia a putut sa sune la 112, dupa care a suferit o cadere nervoasa si a necesitat internarea la Spitatulul de Neuropsihiatrie. Medicii de la Serviciul de Medicina Legala Brasov vor efectua abia in aceasta dimineata autopsia, pentru a depista cauza reala a mortii.
Vecinii spun despre sotii Anton ca erau oameni saritori si linistiti si pareau sa aiba o situatie materiala prospera, judecand dupa cele doua autoturisme de lux din parcarea blocului din cartierul Valea Cetatii in care locuiesc. Ea economista, doctoranda cu catedra la Universitate, el avocat cu 10 ani de experienta in Drept penal al afacerilor. Preotul Corneliu Garbacea spune ca Sorin Anton era unul din apropiatii Bisericii Sf Imparati Constantin si Elena din Racadau, pentru care facea regulat donatii.
Sinuciderea si omorul sunt cele doua piste pe care procurorii vor conduce ancheta. Daca sotia barbatului este o suspecta potentiala, anchetatorii nu exclud ca o a treia persoana sa se se fi aflat in apartamentul sotilor Anton, desi nu s-au descoperit urme de efractie.
Sorin Anton era un avocat cunoscut si recpectat in breasla brasoveana, potrivit declaratiilor unora dintre colegii de Barou.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.