FIFA este cu ochii pe FRF

FIFA este cu ochii pe FRF

0 238

Federatia Internationala de Fotbal (FIFA), a cerut Federatiei Romane de Fotbal (FRF), printr-o adresa oficiala, sa puna imediat in aplicare decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, in privinta numelui si palmaresului gruparii Poli Timisoara.
FIFA a trimis miercuri, o adresa secretarului general al FRF, Adalbert Kassai, subiectul fiind „plangerea facuta de SCS FC Politehnica Timisoara SA”.
„Ne referim la problema mai sus mentionata, noi primind un fax trimis de clubul SCS FC Politehnica Timisoara SA, in care am fost informati ca decizia TAS (in cazul SC FC Politehnica Timisoara SA vs CS FCU Politehnica Timisoara) luata la 5 decembrie 2006 nu a fost inca executata de FRF. La solicitarea presedintelui Comitetului Diciplinar al FIFA, trebuie sa cer FRF sa aplice in totalitate decizia TAS. Va multumim ca ati luat nota si pentru pretioasa dumneavoastra colaborare in aceasta problema. Volker Hesse, secretar adjunct al Comitetului Disciplinar FIFA”.
Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a decis, in decembrie 2006, sa oblige pe FCU Politehnica Timisoara sa continue cu numele initial, CS FC Politehnica AEK Timisoara, sau sa isi ia un alt nume aprobat de FRF, hotarand sa interzica si folosirea culorilor alb-violet. De asemenea, TAS a mai decis ca FCU Politehnica Timisoara sa plateasca cate 5.000 de euro pentru fiecare meci oficial jucat incepand cu data de 5 decembrie 2006 si pana cand intra in vigoare schimbarea de nume in concordanta cu prezenta sentinta.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.