Olaroiu crede in sansa Stelei

Olaroiu crede in sansa Stelei

0 211

Joi seara incepand cu ora 21:45, (ora Romaniei), Steaua Bucuresti intalneste in cea de-a doua mansa a „16”-milor de finala ale Cupei UEFA, formatia spaniola FC Sevilla.

In tur pe stadionul Ghencea din Bucureti, spaniolii au castigat cu scorul de 2-0 prin golurile reusite de Christian Poulsen si Frederic Kanoute.
La conferinta de presa oficiala de dinaintea partidei de astazi, tehnicianul stelist Cosmin Olaroiu, a afirmat ca este constient de avansul clar luat de formatia spaniola, dar crede totusi in mica sansa a Stelei.

„Sevilla a luat un avans important, dar nu se poate spune niciodata ca meciul este jucat. Daca exista o sansa cat de mica noi o vom juca”, a declarat tehnicianul ros-albastrilor.
Olaroiu spera ca va reusi sa-si motiveze jucatorii pentru ca Steaua este obligata de prestigiu si blazon sa joace mai bine ca la Bucuresti. „Orasul Sevilla a fost norocos pentru noi in sezonul trecut cand am invins rivala Real Betis sau in 1986 cand s-a castigat CCE aici. Speram sa fie si de data aceasta si sa obtinem un rezultat bun”, a mai spus tehnicianul stelist.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.