Partii de schi in muntii Fagaras

Partii de schi in muntii Fagaras

0 249

Judetul Brasov, desi este o zona montana, nu are suficiente partii de schi, acestea lipsind cu precadere in zona muntilor Fagaras. In urma unei intalniri intre reprezentantii mai multor comune de la poalele muntilor Fagaras si autoritatile judetene, s-a stabilit sa se inceapa demersurile pentru extinderea domeniului schiabil si in aceste zone.


Primarii comunelor Victoria, Vistea, Sambata, Lisa, Recea si Harseni, impreuna cu reprezentantii Consiliului Judetean Brasov au discutat despre initierea unor proiecte pentru construirea unor partii de schi pe versantii muntilor Fagaras. In ceea ce priveste domeniul schiabil, judetul Brasov dispune de 400.000 de lei, din care 100.000 de lei ar putea fi folositi pentru realizarea de studii de fezabilitate si proiecte in vederea accesarii de fonduri pentru aceasta zona. Consilierul judetean PNL, Adrian Maxim, a declarat ca cea mai avatajata zona este Sambata de Sus, deoarece ea dispune si de o infrasctructura dezvoltata.


Daca studiile vor arata ca nu este oportuna extinderea domeniului schiabil, Maxim a precizat ca ar trebui sa se aiba in vedere eventualitatea construirii unor terenuri de golf.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.