Poli Timisoara si Jiul Petrosani risca sa fie excluse din campionat

Poli Timisoara si Jiul Petrosani risca sa fie excluse din campionat

0 239

Dumitru Dragomir presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a anuntat ca formatiile de prima liga, Poli Timisoara si Jiul Petrosani risca sa nu fie programate in etapa a 20 a Ligii I, daca nu isi vor achita datoriile pana la finalul acestei saptamani.

Astfel gruparea banateana patronata de Marian Iancu, are de platit aproximativ 17.000 de dolari catre un impresar, care a efectuat mai multe transferuri pentru si de la echipa timisoreana.
In schimb Jiul Petrosani, este somata de LPF, sa achite Universitatii Craiova aproximativ 150.000 de dolari, ceea ce reprezinta 25% din transferul lui Alexandru Badoiu la Poli Timisoara. Desi au pierdut acest caz in toate procesele, oficialii Jiului sunt decisi sa depuna memoriu la Tribunalul Sportiv de la Lausanne pentru ca ei considera ca s-a facut un mare abuz in acest caz.


Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, este hotarat sa nu faca absolut nicio concesie chiar daca acest lucru ar duce la excludera din campionat a celor doua formatii. „Unde-i lege nu e tocmeala. Daca nu isi achita datoriile atunci nu vor fi programate in campionat si vor fi excluse”, a afirmat Mitica de la liga.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.