Variantele finale ale subiectelor de la examenele nationale pe Internet

Variantele finale ale subiectelor de la examenele nationale pe Internet

0 230

Ministerul Educatiei si Cercetarii a publicat, luni, 19 februarie 2007, pe site-ul www.subiecte2007.edu.ro, variantele definitive ale subiectelor de la testele nationale si bacalaureat.


Pana in data de 28 februarie, inspectoratele scolare judetene vor primi si rezolvarile subiectelor la disciplinele cu profil real, elaborate chiar de autorii subiectelor, atat de la testele nationale, cat si de la bacalaureat. Rezultatele vor fi trimise de catre inspectoratele judetene catre toate scolile, iar elevii le vor putea consulta in bibliotecile scolilor la care studiaza.


Ministerul Educatiei a publicat, cu o luna in urma, subiectele de la testele nationale si de la examenul de bacalaureat pe pagina electronica www.subiecte2007.edu.ro, sub forma de imagini needitabile.


De asemenea, la sfarsitul lunii februarie, vor fi distribuite gratuit la toate institutiile de invatamant variantele de subiecte sub forma de brosuri.


Subiectele au fost concepute in conformitate cu programele scolare si cu programele de examen, avandu-se in vedere o cuprindere echilibrata a materiei studiate.


Serviciul National de Evaluare si Examinare a realizat cate 100 de variante de subiect pentru fiecare disciplina de examen, din care se va alege, in ziua probei scrise, prin tragere la sorti, numarul variantei de subiect.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.