Nu mai vrea sa auda de Dinamo

Nu mai vrea sa auda de Dinamo

0 238

Ze Kalanga jucatorul angolez al formatiei Dinamo Bucuresti, nu s-a mai prezentat la antrenamentele echipei dupa meciul pe care „cainii” l-au sustinut in compania formatiei Benfica Lisabona, in prima mansa a „16”-milor de finala ale Cupei UEFA.

Astfel conflictul dintre jucator si conducerea clubului, risca sa se agraveze. Nemultumit ca a fost introdus foarte tarziu in meciul de la Lisabona, si a fost scos dupa doar 14 minute de joc, angolezul nu mai vrea sa auda de Dinamo.
Ze Kalanga s-a declarat umilit de ceea ce i s-a intamplat pe Da Luz si nu stie daca mai vrea sa continue cu gruparea din Stefan cel Mare. „Sunt nevinovat. Nu am gresit cu nimic, nu stiu de ce am fost schimbat. Antrenorul nu mi-a dat nicio explicatie”, a afirmat angolezul.
„Toata Angola s-a uitat la acest meci. Oamenii asteptau sa-l vada si, cand colo, uitati-va ce a iesit. Dati-va seama cum se simte el in aceste momente. Nu comentez alegerile antrenorului, poate a fost o schimbare de tactica, insa, pentru el a fost un cosmar. Daca nu il mai vor, sa spuna si sa-l lase sa plece”, a declarat Cornel Teodorescu, agentul lui Ze Kalanga.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.