Biletul numarul 3, editie imbunatatita

Biletul numarul 3, editie imbunatatita

0 245

Prescolarii romanii au la dispozitie un mod inedit de a invata sa numere. Numaratoarea, cifrele din plastic, desenele cu ratuste nu sunt de puii de romani. Ei trebuie sa deprinda din timp apucaturile alor mari, asa ca invata sa numere pe biletele oficialitatilor, prin care se cer favoruri pentru clientii politici. Treaba merge: Biletul numarul 1 Tariceanu, Biletul numarul 2 Basescu, Biletul numarul 3 tot Basescu…E bine.


Sa nu inteleaga cei care m-au acuzat ca altceva nu stiu, decat sa-l critic pe Presedinte, ca am ceva impotriva biletelor. Nu, mai ales ca, spune consiliera sa Adriana Saftoiu, adnotarea cu “adrisant” de pe diverse fituici e o practica generalizata la Cotroceni. Asadar, n-am nimic impotriva faptului ca Presedintele isi exerseaza “pana” in ravase. Stilul nu-mi place, e prea abrupt, prea direct. De pilda in Biletul 3, unde a cerut ministrului Gheorghe Dobre sa-i dea bani (de la bugetul de stat) lui Dumitru Bucsaru, patronul Art Constructii ’92 SA, amicul X al d-lui Cocos, sotul Doamnei Udrea, fosta consiliera a Presedintelui, Basescu putea sa i se adreseze ministrului mai tandru, dupa cum urmeaza:


?


“Draga Gigi,


?


Nu ne-am vazut de mult, ce faci? Cand luam masa impreuna, sa mai povestim si noi? Ca veni vorba de povesti, o sa-mi dau Dacia 1300 la casat si-mi iau Logan in Leasing! Asa-i ca te-am facut invidios? Glumesc, n-as supara pentru nimic in lume un dragutz mic si dulce ca tine. Ti-am spus doar fiindca stiu ca si tu vrei sa-ti dai rabla si sa iei ceva mai nou!


Altfel, sanatos, voinic? La televizor arati foarte sic, dai bine pe sticla!


Dar hai mai bine pe la noi, face nevasta-mea o placinta cu branza, bem un spritz si mai discutam si noi ca intre baieti!


Te-astept.


?


P.S. vezi ca ti-am trimis un document, e vorba de un amarat de miliardar, da-i ma banii, e vorba de vreo 3 milioane de euro, o nimica toata, ca are probleme cu nevasta, are doi copii la scoala si colac peste pupaza, trebuie s-o interneze pe soacra-sa. Vezi ce poti face! Da nu care cumva sa scormonesti rahatu` cu contractele lui cu CFR! Lasa-l, ca-i baiat de gasca!


?


Pupici ?


T.B.”


Atat vreau de la Presedinte, mai multa dulceata in interventii!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.