A început nebunia antinațională! Neomarxiștii vor să înlăture statuia lui Mircea Vulcănescu!!

A început nebunia antinațională! Neomarxiștii vor să înlăture statuia lui Mircea Vulcănescu!!

0 378

Progresişti au început să îşi arate colţii vor să înlăture statuia lui Mircea Vulcănescu şi să promoveze incluziunea.

Nici nu s-au instalat bine primari şi consilieri USR-Plus în primăriile din Bucureşti unde au câştigat alegerile şi au şi început să îşi promoveze agenda. Luna Constantin Brâncuşi s-a transformat într-un fiasco marcat de expoziţii bizare şi vulgare; o coloană a infinitului ruptă şi drăcoaice cu sânii goi. Primarul sectorului 2, Radu Mihaiu (USR+PLUS), vrea să înlăture statuia lui Mircea Vulcănescu din Piața „Sfântul Ștefan” din București. Iar primăria Bucureştiului anunţa programul „Curcubeu” axat pe a combaterea „marginalizarea și excludere socială în care se pot afla anumite grupuri sau comunități”.
Constantin Brâncuși în Progresism…
Despre lună Constantin Brâncuşi urmează să vorbim într-un articol separat, căci reporterii noştri au fost la faţa locului şi nu vom vorbi din auzite. Pe scurt Muzeul Ţăranului Român a organizat o expoziţie „dedicată” lui Brâncuşi unde reproduceri a unor opere a marelui sculptor sunt aruncate în dezordine într-o încăpere. https://www.youtube.com/embed/H–KRESz8RA?feature=oembed
Cei de la Primăria Bucureştiului l-au sărbătorit pe Brâncuşi printr-o expoziţie cu drăcoaice cu sânii goi. https://www.youtube.com/embed/V0wNef9PGgo?feature=oembed

Şi asaltul la adresa firescului nu s-a oprit la Brâncuşi
Primarul sectorului 2, Radu Mihaiu de la USR PLUS, a anunţat că intenționează să înlăture statuia lui Mircea Vulcănescu, aflată în Piața „Sfântul Ștefan” din București. Intenţia înlăturării statuie a fost anunţată de Radu Mihaiu, printr-o declarație făcută pentru G4Media. https://www.youtube.com/embed/wU19j0Qu56g?feature=oembed

Mircea Vulcănescu sacrificat in numele “corectitudinii politice”.

Articolul ziarului ulta-progresist şi antiromânesc G4Media ne explica cum s-a ajuns la discuţia despre înlăturarea statiilor unor mari romanii. Astfel publicaţia marxistă G4Media s-au apucat să facă investigaţii şi au descoperit că 20 de străzi, edificii, monumente și instituții de învățământ din toată țara care poartă numele unor persoane condamnate. Aceste se laudă:
„G4Media a identificat peste 20 de străzi, edificii, monumente și instituții de învățământ din toată țara care poartă numele unor persoane condamnate pentru crime de război, în frunte cu fostul mareșal Ion Antonescu”.

ScreenShot 20210228085054 300x121 - Progresişti vor să înlăture statuia lui Mircea Vulcănescu şi să promoveze incluziunea

Aşa îşi încep „cruciada” cei de la G4Media,
„În Sectorul 1 din Capitală există o stradă cu numele lui Vulcănescu, în Sectorul 2 un bust memorial, iar în Sectorul 4 un liceu tehnologic. Mircea Vulcănescu.”
Singura persoană care a răspuns la provocare a fost primarul sectorului 2 acesta putem spune că a fost „spărgător de greva” până şi doamna Clotide s-a prins ca miroase a provocare şi nu a răspuns.
Radu Mihaiu, primarului Sectorului 2, a declarat pentru G4Media că ”va înainta spre aparatul primarului o cerere de analiză a pașilor pentru înlăturarea bustului”.
Mircea Vulcănescu a fost un filolog, filosof, publicist, sociolog și politician român care a murit la Închisoarea Aiud în data 28 octombrie 1952.
În această problemă şi-a făcut apariţia şi deputatul Alexandru Muraru care a declarat pentru G4Media, că „va monitoriza și sprijini autoritățile locale” (orice o însemna asta) în: ”a schimba rapid denumirile unor străzi care poartă numele unor persoane condamnate pentru crime de război, genocid sau crime împotriva umanității”.
Nu este pentru prima oară când se încearcă dărâmarea statuii lui Mircea Vulcănescu sau schimbarea liceului cu acelaşi nume, în trecut societatea civilă s-a mobilizat şi a reuşit împiedice asemenea planuri bolşevice.

A intrat dracul in casă… ca în poveștile cu dracii el ne-a întrebat “pot sa intru”

Tragem concluzia că cetăţenii rom\nii trebuie să fie foarte atenţi, cum spune o zicală „ce drac baga în casa”, USR-isti au câştigat capital electoral cu lozinci ieftine precum că ei se lupta cu „ciumă roşie” dar odată instalaţi pe posturi aceştia încep lupta cu „sfinţii închisorilor”.
Iar în paralel aceeaşi USR-isti promovează obscenitatea publica sau programe dubioase.

WhatsApp Image 2021 02 26 at 22.10.26 298x300 - Progresişti vor să înlăture statuia lui Mircea Vulcănescu şi să promoveze incluziunea

Primăria capitalei a anunţat pe situl oficial lansarea unui program de asistenţă socială, programul are ca moto fraza „totul va fi bine” emblema este: un curcubeu sub care se afla un nume de femeie musulmană numită „AYANA”. (VEZI: AICI)

Programul urmăreşte obiective precum:
prevenire și combatere a situațiilor de marginalizare și excludere socială în care se pot afla anumite grupuri sau comunități;
promovare a drepturilor omului, a unei imagini pozitive a persoanelor, familiilor, grupurilor vulnerabile;

Societatea Civică va trebui să se unească în jurul valorilor identitare, în jurul unui Mircea Vulcănescu sau Radu Gyr.

Incorect Politic & Războiulinformational:

NORA REDACȚIEI
Pentru mai multe detalii despre Mircea Vulcănescu, marea pesonalitate a nemului romanesc, asasinat de comuniști aici: Mircea Vulcănescu – prof. univ. dr. dr. filosof, sociolog, publicist, ministru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.