Filmele saptamanii 16-22 februarie

Filmele saptamanii 16-22 februarie

0 236

Go Multiplex


Nume de cod: Agentu’ de serviciu (Code Name: The Cleaner)


Orele: 17.00, 19.00, 21.00


Regia: Les Mayfield


In rolurile principale: Lucy Liu, Mark Dacascos, Cedric the Entertainer


Gen?: Actiune, Comedie, Crima


A da cu mopul sau a fi agent secret… Asta e dilema lui! Faceti cunostinta cu Jake (Cedric The Entertainer), un tip aparent normal, dar cu o mica problema: este amnezic, dupa ce s-a trezit debusolat langa un cadavru si o servieta plina cu bani. Cu o crima misterioasa de rezolvat si cu o noua cariera in domeniul serviciilor secrete in fata, Jake se lasa cu usurinta sedus de placerile vietii. De la o masina scumpa la alta, de la o femeie superba la o bomba sexy, sunt actiuni normale pentru Jake si asta pentru ca nu are idee ce face.


?


Scandalos – Infamous (Every Word Is True)


Orele: 17.30, 20.00


Regia: Douglas McGrath


In rolurile principale: Sandra Bullock, Toby Jones


Gen: Drama


Clubul de noapte El Morocco, New York City, 1959: Un barbat mititel de statura se plimba la bratul unei femei superbe. O haina de blana pana in pamant este data garderobierei. Se aprinde un chibrit, apoi o tigara. Curge bautura. Se serveste caviarul. Vocea unei cantarete rasuna sub lumina reflectoarelor. Dupa o noapte petrecuta in oras, celebrul autor Truman Capote citeste un scurt articol ascuns in paginile ziarului The New York Times din 16 noiembrie 1959, cu titlul: „Fermier bogat, 3 membri ai familiei sale injunghiati”. Momentul schimbarii din viata lui Capote marcheaza inceputul unei calatorii fascinante ce a durat sase ani si care a culminat cu capodopera autorului, romanul nonfictional In Cold Blood/Cu sange rege.


?


Soldatul X (Guy X)


Orele: 18.30, 21.30


Regia: Saul Metzstein


In rolurile principale: Jason Biggs, Natascha McElhone


Gen: Comedie, Razboi


Rudy Spruance este uitat in mijlocul deserturilor arctice. Singurele creaturi care ii ies in cale sunt tantarii. Cand se trezeste mai tarziu intr-un spital militar descopera ca oficial, nu exista. Rudy intelege cum este sa te afli la capatul taios al unei „mici greseli clerice.” „Vei vrea sa te scarpini.” „Nu o face,” il sfatuieste o asistenta. Rudy se inrolase in armata ca sa scape de o sentinta pentru furt. Colegii lui de unitate sunt la randul lor o ceata de inadaptati. Lavone, un beat-poet aspirant; sadicul Sergent Genteen; Petri, comerciantul bazei, care este convins ca filmele science-fiction reprezinta apogeul artei. Iar apoi mai este Colonelul Woolwrap, care se vede pe el insusi in mai tanarul Rudy. Singura problema este ca Rudy nu se simte in largul lui sub tutela colonelului, si de fapt, nici a altcuiva. Dar apoi, Rudy o intalneste pe Sergenta Irene Teale – frumoasa, inteligenta si, cel mai important, normala.


?


Bulevard


Apocalypto


Orele: 17.00, 19.30


Regia: Mel Gibson


In rolurile principale: Dalia Hernandez, Gerardo Taracena


Gen: Actiune, Aventuri, Drama


Pe masura ce regatul Maya se confrunta cu declinul, conducatorii sai insista ca a construi tot mai multe temple si a sacrifica oameni este cheia prosperitatii. Laba de jaguar (Rudy Youngblood) , un tanar ales pt a fi sacrificat, fuge din regat pentru a-si schimba soarta


?


Modern


Mai mult decat fictiune (Stranger Than Fiction)


Orele: 17.30, 20.00


Regia: Marc Forster


In rolurile principale: Dustin Hoffman, Emma Thompson, Queen Latifah


Gen: Comedie, Drama, Fantastic, Romantic


Inventiva comedie despre un personaj de roman care exista in realitate, “Stranger Than Fiction” spune povestea unei scriitoare, Kay Eiffel (Emma Thompson), si a ultimei ei carti, despre care are toate motivele sa creada ca este cea mai buna pe care a scris-o. Numai ca ceea ce scrie Kay ii afecteaza viata unui om care exista in realitate. Agent al Fiscului si condamnat la o existenta plictisitoare, lui Harold Crick (Will Ferrell) i se da viata peste cap cand incepe sa auda vocea lui Kay povestind ceea ce va face el in continuare. Harold ii cere ajutorul unui profesor de literatura pentru a-si da seama ce se intampla. Mai mult, Harold intra in panica in momentul in care isi da seama ca intentia lui Kay este sa-si ucida personajul si prin urmare si pe el. Fictiunea si realitatea interactioneaza cand Harold isi da seama ca trebuie sa gaseasca un mod de a o convinge pe Kay sa schimbe finalul cartii ei.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.