Disponibilizari de personal la Rulmentul Brasov

Disponibilizari de personal la Rulmentul Brasov

0 267

Consiliul de Administratie al Rulmentul Brasov a aprobat, joi, planul de restructurare si disponibilizare de personal in trei etape, iar in 22 sau 23 februarie se va intruni adunarea generala a actionarilor pentru a decide declansarea procedurii de dizolvare si lichidare voluntara a societatii.


Potrivit directorului general Vasile Surdu, disponibilizarile de personal se vor realiza in trei etape: in prima etapa vor fi disponibilizati 1.700 de angajati, in cea de-a doua 290, iar in cea de-a treia 250 de salariati. „Programul aprobat de consiliul de administratie a vizat, pe langa disponibilizarile de personal, si restructurarea societatii in vederea vanzarii modulului de fabircare rulmenti, precum si vanzarea altor active care nu concura la realizarea de rulmenti”, a declarat Vasile Surdu.


?


Pierderi mari pentru Rulmentul Brasov


Rulmentul Brasov a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 114,5 milioane lei, in scadere cu 11% comparativ cu anul anterior, iar pierderile companiei s-au majorat cu circa 3%, la 40,5 milioane lei. Compania a raportat in 2005 pierderi de 39,4 milioane lei, la o cifra de afaceri de 127,4 milioane lei.


Rulmentul Brasov a avut anul trecut venituri totale de 123,6 milioane lei, cu 9,5% mai putin fata de exercitiul precedent, iar cheltuielile totale au scazut cu 9,5%, la 164,2 milioane lei.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.