Srhoj si Abiodun au deconspirat un sistem mafiot

Srhoj si Abiodun au deconspirat un sistem mafiot

0 255

Marcel Popescu impresarul fotbalistilor Srhoj si Abiodun de la FC National, a declarat joi, la iesirea din sala de judecata a Curtii de Arbitraj pentru Fotbal ca acest caz al celor doi jucatori au deconspirat sistemul mafiot care func?iona in cadrul FRF.
„Srhoj si Abiodun au deconspirat un sistem mafiot care functiona in FRF. Avocatul celor de la FC National era baut si vroia sa puna pariu cu mine pe un bax de Dom Perignon ca vom pierde in toate instantele, pe cand la Curtea de Arbitraj pentru Fotbal toti membrii erau de la AFAN (n.r. Asociatia Fotbalistilor Amatori si Non-amatori). Mircea Sandu a cerut un audit si cand au vazut rezultatul i-a dat pe toti afara. Cei de la AFAN primeau de la FIFA 125.000 de dolari sa apere jucatorii, iar ei ii executau. Florin Prunea ar trebui sa primeasca o pusca si sa faca cum a facut Alex Radulescu (fostul sef al AFAN a impuscat in vara un tanar care ulterior a decedat, n.r.).
Curtea de Arbitraj pentru Fotbal din cadrul FRF a dezbatut, joi, cazul fotbalistilor Srhoj si Abiodun, pe care l-au amanat saptamana trecuta, urmand ca decizia sa se pronunte in cursul zilei de vineri.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.