Astazi se deschid ofertele pentru realizarea aeroportului

Astazi se deschid ofertele pentru realizarea aeroportului

0 237

Astazi va avea loc deschiderea documentatiilor depuse de candidatii la licitatia organizata in vederea atribuirii contractului de concesiune de lucrari in vederea proiectarii, realizarii si operarii Aeroportului International Brasov – Ghimbav.


Anuntul privind lansarea procedurii a fost facut, dupa cum a informat Presedintele Comisiei de realizare a Aeroportului, domnul Iancu Vespasian in 22 decembrie 2006. Anuntul a fost publicat in Monitorul Oficial al Romaniei Partea a VI-a si in Buletinul Oficial al Uniunii Europene.


Conform datelor prezentate de Iancu Vespasian la conferinta de presa sustinuta joi de grupul consilierilor independenti, au achizitionat documentatia de atribuire 23 de firme din care 11 straine (Italia, Germania, Austria, Israel, Canada, Turcia) si 12 din Romania.?


Pana la ora la care s-a tinut Conferinta de Presa fusese depusa o singura candidatura, dar limita de timp era la orele 16.


Astazi se va proceda la deschiderea documentatiilor, analiza calificarii si preselectia candidatilor pentru negocieri, care, conform calendarului informativ al Comisiei de atribuire a contractului de concesiune, conduse de Presedintele Consiliului Judetean Brasov, domnul Aristotel Cancescu, ar putea demara la inceputul saptamanii urmatoare.


Daca negocierile decurg in ritmul preconizat, la jumatatea lunii martie ar putea fi incheiat contractul de concesiune de lucrari.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.