Mamoplastia

Mamoplastia

0 276

Sau chirurgia plastica a sanilor. Include interventii de reducere si ridicare a masei glandulare la sanii cazuti si “flescaiti” dupa cure de slabire exagerate (ptoza mamara), punerea de proteze mamare (implanturi) la sanii mai putin dezvoltati, precum si micsorarea dimensiunii exagerate a mameloanelor sau corectarea celor ombilicate (adica sunt inauntru si nu se “trezesc” la adieri reci, deci nu poti iesi in evidenta la un concurs de tricouri ude!).


Ce nu-i tocmai comod: nu ai voie sa ridici greutati timp de 30 de zile, nu practici tennis, inot sau golf timp de cel putin o luna, iar sporturile dure le uiti cam 3 luni. Renunti la aspirina sau la alte medicamente care contin aspirina timp de 2 saptamani, chiar daca racesti. Renunti la fumat cel putin tot atata timp si ai incredere in asigurarile medicului ca vanataile dispar in aproximativ 2 saptamani, iar o eventuala senzatie de amortire a mamelonului (apare la 10% dintre cazuri) poate aparea din cauza traumatizarii inerente din timpul operatiei (nu persista decat in cazuri exceptionale).


Iti va face placere: sa-ti cumperi acele sutiene care te-au “enervat” la prietena ta care are de la natura cupa 80C, sa mergi cu tupeu si, poate, sa fii mai sigura pe potentialul tau…sexual. Nu ca ai fi devenit mental cu totul alta persoana, dar impactul imaginii proaspat obtinute poate face minuni!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.