Rulmentul Brasov are ca obiectiv castigarea Cupei EHF

Rulmentul Brasov are ca obiectiv castigarea Cupei EHF

0 244

Echipa de handbal Rulmentul Brasov, campioana Romaniei, nu a reusit calificarea in grupele Ligii Campionilor in acest sezon, dar dupa spusele conducatorilor acestei formatii, si-a propus sa castige Cupa EHF.

Acest obiectiv a fost stabilit imediat dupa ce brasovencele pregatite de Mariana Tarca, au eliminat in saisprezecimi una dintre favorite, echipa daneza FCK Copenhaga.
In urmatoarea faza a competitiei, „rulmentistele”, vor intalni formatia spaniola Itxako Estella, ocupanta locului patru in campionatul iberic, la care joaca nu mai putin de patru jucatoare din Romania.
„E o echip? incomoda, are o aparare foarte buna, sunt tehnice si trebuie sa fim atente. Pe mine nu ma ingrijoreaza decat ratarile echipei mele”, a afirmat antrenoarea Mariana T?rca. Piesele de rezistenta ale spaniolelor sunt tocmai cele patru handbaliste romane: portarul Ildiko Kerekes Barbu, extrema Petronica Fedorneac si interii Cristina Mihai si Alina Jula.
Primele doua au avut-o in trecut antrenoare, la Valcea, pe Tarca, dar au fost si coechipiere cu aceasta, fiind perioada in care Mariana mai intra pe teren.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.