Igienizare si dezinfectare in scolile brasovene

Igienizare si dezinfectare in scolile brasovene

0 232

Scolile din toata tara au intrat in proces de igienizare si dezinfectare, dupa ce ministrul Educatiei si Cercetarii, Mihail Hardau, a cerut personal inspectorilor scolari sa se ocupe de acest aspect, din cauza cresterii alarmante a numarului de viroze respiratorii in rindul elevilor.


In vederea limitarii extinderii epidemiei de viroze, Primaria Municipiului Brasov prin Serviciul Amenajare Zone de Agrement si? Serviciul Public de Invatamant si Cultura in colaborare cu Autoritatea de Sanatate Publica Judeteana Brasov, desfasoara campanie de dezinfectie in unitatile de invatamant aflate in subordinea administratiei publice locale, in perioada vacantei elevilor.


La finalul acestei saptamini, inspectorul scolar general, Carmen Tanasescu, va verifica personal modul in care directorii de scoli si-au indeplinit sarcinile, iar cei care nu au respectat strict indicatiile privind igienizarea scolii vor primi sanctiuni.


Actiunea are loc in conformitate cu prevederile contractului de ,,delegare a gestiunii serviciului de deratizare, dezinsectie si dezinfectie prin concesiune in municipiul Brasov” – nr. 353/21.12.2005, incheiat intre Consiliul Local al Municipiului Brasov si SC Coral Impex SRL Ploiesti. Unitatile de invatamant ce sunt tratate sunt cresele, gradinitele, scolile, liceele, precum si anexele acestora (sali de sport, camine etc).


Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.