De la virușii informatici la cei biologici – Universitatea Ben Gurion (Israel)

De la virușii informatici la cei biologici – Universitatea Ben Gurion (Israel)

0 495

Diferitele etape ale atacului pirateresc
Cercetările în materie de securitate arată posibilitatea interferării informatice în procedurile de sinteză a ADN-ului, în scopul creerii de agenți patogeni și infecțioși.
Cititorii sunt invitați să coroboreze tema cercetării științifice a Universității Ben Gurion (Israel) cu o serie dintre articolele noastre mai vechi (incorectpolitic.com):

https://lilianeheldkhawam.com/2020/08/02/notre-sante-livree-aux-ingenieurs/https://lilianeheldkhawam.com/2015/05/28/la-haute-finance-a-lassaut-de-votre-patrimoine-genetique-par-liliane-held-khawam/https://lilianeheldkhawam.com/2020/07/26/des-humains-genetiquement-modifies-bientot-possible-grace-a-la-revision-de-la-loi-bioethique/https://lilianeheldkhawam.com/2020/07/28/lavenir-du-vivant-est-aux-mains-de-lelite-financiere-depossedee-lafrique-est-devenue-un-reservoir-de-cobayes-de-la-biotech-financiarisee/https://lilianeheldkhawam.com/2020/07/25/crispr-cas-9-ou-le-bricolage-du-vivant-video-du-we-article-avec-bill-gates-promoteur-de-crispr/

Potrivit lui Gilbert KALLENBORN, acest scenariu l-ar fi introdus de-a dreptul într-un soi piele de găină…
Crearea și difuzarea unui virus biologic, pe baza sau plecând de la un virus infirmatic nu este o chestiune de science-fiction ci un scenariu imaginat și testat de către pirații universității BEN GURION, instituție bine cunoscută pentru cercetările sale în materie de cyber-securitate. Un articol publicat de revista NATURE descrie incredibilul atac al unui laborator de sinteză ADN.  
Acest domeniu este în plină efervescență, mai ales după punerea la punct a tehnicii Crispr-Cas9, ce promite și permite speranțe de tot felul în sectoarele medical, chimic și agro-alimentar. Există însă și riscuri, mai ales în materie de informatică.
În cadrul scenariului Universității BEN GURION, piratul infectează ”produsul” unui genetician, modificând secvența ADN în curs de realizare. Efectiv, în ce a constat intervenția piratului ? Acesta a injectat un cod capabil să producă proteinele toxice ale unui virus sau alt agent toxic. Piratajul nu se face însă oricum, codul fiind introdus în ”doze” mici, bucată cu bucată, ca într-un puzzle, astfel încât secvența ADN (al cărei scop este detectarea eventualelor serii de perechi toxice) să nu declanșeze alarma. Odată fabricate, bucățile sau fragmentele de ADN sunt controlate prin secvențiere, cu care ocazie, odată în plus, piratul reușește să manipuleze totul și să falsifice rezultatul, făcând să se creadă că este vorba de ”secvența cea bună” de ADN.

Reasamblarea prin Crispr-Cas9
In faza următoare se produce transformarea genetică, identică cu ceea ce se produce, de exemplu, în corpul unui proaspăt injectat cu așa numitul ”Vaccin ANTI-COVID-19”, ale cărui secvențe ARN modifică ADN-ul celui ”vaccinat”.
ADN-ul sintetic poate fi produs direct de către celulele omenești, ca în cazul falsului vaccin ANTI-COVID-19, dar poate fi și injectat. Oricum ar ajunge în celulele omului, în prezența proteinelor Cas-9, o parte din codul genetic toxic, adică unele din secvențele ADN, reușesc să se infiltreze, în lanțul ADN al vaccinatului și să fabrice agentul toxic care, după un timp mai lung sau mai scurt, vor îmbolnăvi și ucide pe cel vaccinat, al cărui sistem imunitar este complet distrus.

Bineînțeles, în cazul unei simple cercetări de laborator, nu se vede mare lucru, mai ales că cei ce văd prea multe riscă să ajungă șomeri, sau chiar mai rău. Cercetătorii Universității BEN GURION consideră foarte reală amenințarea sau primejdia ca celulele vaccinatului să producă otrava care îl va ucide. ”Avem o dovadă clară în acest sens : păcălit, înșelat și manipulat, ADN-ul gazdă codează o peptidă toxică, ce nu este detectată de softul de depistaj. Odată pusă pe lucru, prin înmulțire cariocinetică (mitoză), peptida toxică intră în producție de serie, vaccinatul se îmbolnăvește fără scăpare posibilă, și în final moare. Bineînțeles, nu toate laboratoarele pot duce la bun sfârșit o astfel de experiență. Pe lângă riscul de contaminare a ”ucenicilor vrăjitori”, ce se joacă cu focul, este limpede că ”bunul sfârșit” al experienței nu poate fi decât unul rău.

Altfel spus, oricât ar fi ”Dracu” de negru, până acum nu s-a reușit ștergerea diferenței dintre ”Bine” și ”Rău”, cel puțin în cazul cercetătorilor, savanților și medicilor care nu au atins stadiul demenței. Se crede că, inițial, tânărul cercetător este mulțumit, chiar mândru de promovarea lui într-o astfel de echipă de ”cercetare științifică”. Cu timpul, tânărul cercetător începe să-și dea seama în ce constă munca lui. Totuși, din frică, interes sau din ambele, nu mai poate da înapoi. Dacă este mai ”slab de înger”, adică un om ca toți oamenii, nu va putea rezista presiunii nervoase și va cădea în demență. Dacă, dimpotrivă, tânărul cercetător  are o solidă structură nervoasă, dacă este lipsit, total sau parțial, de glanda lui genitală interstițială, fiind, de fapt, un fel de robot-biologic, sau terminal informatico-biologic, tânărul cercetător are toate șansele să ajungă un fel de ”drac împielițat”, cum se spune, un împielițat ce va fi nobelizat, etc. Nu ne putem ocupa aici de chestiunea endocrinologică a ”glandei genitale interstițiale”, a influenței acesteia asupra glandei pineale, de care s-a ocupat profesorul Bernard Fourtillan, recent închis și eliberat dintr-o pușcărie psihiatrică franceză… Pe internet se găsesc o serie de materiale privind primatul endocrino-glandular asupra celui nervos (V. Dr. Jean Gautier, Jean du Chazaud, Jean-Bernard Fourtillan, etc.)

Pentru a se proteja contra ”bio-pirateriei”, cercetătorii Universității BEN GURION preconizează, printre altele, utilizarea unor sonde de detecție a intruziunii la nivelul rețelelor internetice, sperând să poată asigura, prin semnături sau parole electronice,  buna desfășurare a experiențelor lor. În caz contrar, pirații sau guvernele teroriste ar putea lansa un nou agent infecțios, precum virusul Covid-19.

Sursă : Nature (via Zdnet)
Redacția Internațională Incorect Politic

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.