Taranistii declara razboi democratilor!

Taranistii declara razboi democratilor!

0 227

Incurajati de imaginea istorica?a ceea ce a fost Iuliu Maniu, taranistii?se arunca in lupta cu adversarii politici. Asta in ciuda?submersiei electorale in care se afla in prezent (1% in sondaje).?Insa,?penetistii s-au lamurit care le sunt dusmanii politici, astfel incat?sunt hotarati sa lupte sa atinga pragul electoral de 5%.?


?


Iuliu Maniu – un creator de istorie


?


La sfarsitul saptamanii trecute, la sediul Partidului National Taranesc Crestin si Democrat (PNTCD) Brasov s-a desfasuratat simpozionul „Iuliu Maniu – un creator de istorie”. Simpozionul a fost urmat de o conferinta de presa sustinuta de Marian Petre Milut, noul presdinte al partidului.


Inlocuitorul lui Ciuhandru (primarul Timisoarei), a explicat ca partidul pe care il conduce a stat prea mult in expectativa si ca a venit vremea actiunilor concrete. „Va trebui ca pana in aprilie sa urcam in sondaje incat sa ajungem si chiar sa depasim pragul electoral de 5%”.


In aceasta ordine de idei, organizatia judeteana PNTCD Brasov a facut un apel la toti membri si simpatizantii taranisti ?sa stranga randurile si sa se mobilizeze ?pentru indeplinirea dezideratelor partidului.


?


„Spate” popular european


?


„Haideti sa ne concentram, nu neaparat pe votul negativ dat PD sau PSD desi nici acesta nu este de neglijat, cat in mod deosebit sa aratam electoratului ca valorile taraniste nu pot lipsi din noul Parlament European. Sa nu uitam ca PD-ul desi membru PPE, este adversarul nostru. Sa nu uitam ca va trebui cu orice pret sa invingem embargoul la care am fost supusi de Televiziunea Romana si nu numai. Sa nu uitam ca acum, la 54 de ani de la trecerea in nefiinta a lui Iuliu Maniu, a venit vremea sa aratam ca intemnitarea sa in celulele Sighetului nu a fost zadarnica si ca ne meritam numele pe care marele lider ni l-a lasat neintinat. Am incredere ca apelul presedintelui nostru cat si al meu personal nu va ramane fara ecou”, a precizat Eugen Urs, presedintele PNTCD Brasov.


Marius OLA


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.