25 de dascali si 19 posturi de inspectori scolari

25 de dascali si 19 posturi de inspectori scolari

0 229

Inspectoratul Scolar Judetean Brasov a scos la concurs 19 posturi de inspectori de specialitate. Este vorba de acele posturi ramase vacante in urma incheierii mandatului de patru ani. Concursul va avea loc in perioada 19 februarie-2 martie, in functie de un calendar stabilit la nivelul Inspectoratului Scolar Judetean. Inspectoratul a scos la concurs cate doua posturi pentru inspectori scolari de specialitate in invatamintul primar si in cel preprimar.


25 de cadre didactice s-au inscris la concursul pentru ocuparea celor 19 posturi scoase la concurs de catre Inspectoratul Scolar Judetean Brasov. Batalia cea mare se va da pentru posturile de inspector in invatamantul primar, discipline tehnice si formarea adultilor, perfectionare si formare continua si activitate educativa formala si nonformala. Pentru acest post sunt doi candidati pe loc, pentru celelalte discipline candidand doar cate o persoana.


Concursul consta in mai multe etape: evaluarea CV-ului, aprecierea recomandarii Consiliului de administratie, inspectia speciala la clasa, proba practica si interviu. Eventualele contestatii cu privire la hotararile comisiei de concurs se adreseaza in scris Ministerului Educatiei si Cercetarii si se depun la registratura ISJ in termen de cinci zile lucratoare de la afisarea rezultatelor.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.