Milut vrea macar doi euro-parlamentari

Milut vrea macar doi euro-parlamentari

0 233

Sambata, cu ocazia implinirii a 54 de ani de la moartea fostului lider taranist, Iuliu Maniu, Marian Petre Milut, noul presedinte al PNTCD, s-a aflat la Brasov. Desi ani de-a randul, formatiunea taranista s-a aflat in sondaje sub pragul electoral, Milut e optimist si spera ca in aprilie, PNTCD-ul sa atinga 5%. Mai mult, liderul taranist vrea doi, poate chiar patru euro-parlamentari. Daca aceste predictii nu se indeplinesc, Milut a promis ca va demisiona.


Ca sa-si puna liderii locali la treaba, Marian Petre Milut i-a amenintat ca ii va destitui daca nu vor realiza performantele cerute de la centru.


Apoi, presedintele PNTCD s-a luat putin si de inamicii politici, de PSD, pe care il considera adversar, dar mai aprig de PD, considerat dusmanul PNTCD pentru ca vrea sa confiste istoria Romaniei. Si, bineninteles, de presedintele Basescu, pe care l-a acuzat ca isi da deoparte adversarii prin orice modalitate.


Nici conservatorii n-au fost lasati in pace. Milut a precizat ca PNTCD-ul se situeaza mai bine decat PC-ul, intr-un sondaj de ultima ora taranistii avind 2,9%, spre deosebire de conservatori care ar avea 0,7.


Nu in ultimul rand, liderul PNTCD s-a plans de embargo-ul instituit de Televiziunea Romana, si nu numai, anuntand ca va reclama acest fapt forurilor europene.


?


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.