Aeroportul, mon amour!

Aeroportul, mon amour!

0 253

Se spune ca dragostea nu are varsta! Asa este! Ajuns la maturitate, proiectul? realizarii aeroportului de la Ghimbav, a devenit, in ciuda adversitatii fata de Presedintele Comisiei de realizare a aeroportului Iancu Vespasian Augustin, o mare dragoste a presedintelui PSD Constantin Nita.


Liderul social-democratilor brasoveni a venit cu ideea preluarii unei suprafate de teren de la IAR Ghimbav, pentru constructia obiectivului, oferindu-se sa? intervina pe langa AVAS pentru materializarea propunerii sale.? Intrebarile care se pun, anume cum poate interveni un deputat din opozitie pe langa un AVAS de la putere (via PNL ?Brasov?) si de ce oferta apare dupa hotararea de guvern de scoatere a 200 de hectare din circuitul agricol pentru aeroport, palesc in fata dragostei ce s-a infiripat intre Nita Constantin si viitorul aeroport. Sa fie din cauza sondajului care arata ca aeroportul este printre cele mai dorite investitii din judet? Sau sa fie incercarea de a arata ca un proiect bun bate vendetta?


Daca Nita este sincer e ok. Asta ar trebui sa fie tendinta, cetateanul nostru stapanul nostru, vointa sa, vointa politicienilor, interesul judetului mai presus de orice.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.