Bătălia pentru Casa Albă și secarea mlaștinii mondialiste de crocodilii satanici (1)

Bătălia pentru Casa Albă și secarea mlaștinii mondialiste de crocodilii satanici (1)

0 354

1

Avocata Sidney Powell nu face parte din echipa de campanie a lui Trump și nu urmărește doar obținerea unui al doilea mandat prezidențial pentru acesta. Ea se bate pentru Adevăr și Dreptate, pentru justiția adevărată, pentru demascarea tuturor vinovaților și trădătorilor, ce se găsesc atât printre membrii partidului democrat (Biden), cât și printre cei ai partidului republican (Trump).
Avocata Sidney Powell încarnează voința și interesele fundamentale ale națiunii americane, fără să se identifice cu campania președintelui Trump, deși cele două cauze se întregesc reciproc.
Afirm și susțin: nu fac parte din echipa sa juridică (a lui Trump), nu am semnat niciun contract pentru a o reprezenta pe aceasta în justiție, nu am trimis președintelui sau campaniei sale factura cu cheltuielile mele și eventuala plată pe care aș pretinde-o”, a declarat ea cu mai multe ocazii. ”Intenția mea, continuă avocata, a fost și rămâne denunțarea tuturor fraudelor, fără idei preconcepute, indiferent că ele au fost comise de democrați sau de republicani.
Adevărul, dreptatea, justiția trebuie să își urmeze cursul lor. Dovezile reunite de mine sunt zdrobitoare: un soft a fost conceput și utilizat pentru a fura milioane de voturi  ale lui Trump și a le atribui lui Biden. Suntem în plină pregătire a procesului. Vom depune plângerea penală chiar săptămâna asta”.

Marea Repunere la Zero”, în 2021
Într-un interviu acordat publicației internetice Newsmax, Sidney Powell a făcut o remarcabilă profesiune de credință, care ar trebui să dea de gândit nu numai ziariștilor și politicienilor noștri, ci tuturor celor ce se pretind oameni liberi și civilizați, doritori să rămână liberi, într-o Românie și o lume civilizată:
Nu vom permite ca superba noastră Republică americană să ajungă roaba și cadâna comuniștilor, din interiorul sau exteriorul granițelor noastre.
Nu permi­tem ca votul Americanilor să fie măsluit și manipulat de tâlharii străini, din Hong Kong, Iran, Venezuela, sau Serbia, toți deopotrivă de puțin respectuoși față de viața și valorile oamenilor.
Noi, poporul, l-am ales pe Donald Trump pentru a reînvia America iubitoare a vieții, adevărului, libertății și fericirii tutu­rora. Noua Ordine Mondială, a spus avocata în încheiere, a întors pe dos partidul republican, care și-a vândut sufletul pentru enorme și incredibile sume de bani”.
Într-un limbaj pitoresc, avocata avertizează că republicanii vor fi castrați ca boii, în cadrul ”Marii Repuneri la Zero”, din 2021, dacă vor permite ca ”Fii Întunericului” să îi fure lui Trump al doilea mandat prezidențial, pe care cetățenii americani i l-au încredințat lui. Nu altuia!
Aceste cuvinte prelungesc și întregesc avertismentul adresat lui Trump, de către arhiepiscopului catolic Vigano, care vorbea de lupta biblică a ”Fiilor Întunericului” contra ”Fiilor Luminii”.

Răspunzând diverselor observații și întrebări, doamna Powell a reamintit modul cum iudeo-bolșevicii lui Lenin, Trotzky și Stalin au căsăpit remarcabila și generoasa societate țaristă, din vremea lui Nicolae al II-lea, începând chiar cu familia acestuia. După care a urmat exterminarea a mii și mii de ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Ruse, a sute de generali și zeci de mii de ofițeri ai armatei țariste, apoi a zecilor de milioane de țărani și muncitori ruși, fără să mai socotim milioanele de victime, tot ale iudeo-bolșevicilor, de după al II-lea Război mondial (România, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Albania, Cehoslovacia, Austria, Germania).
Avocata declară că deține „tone de dovezi” ale tâlhăriei electoralo-ziaristice din Statele Unite, clasificarea și organizarea acestora fiind deopotrivă de dificilă, urgentă și importantă.

Sistemul corupției prin cumpărarea voturilor datează de mai mulți ani și cuprinde membrii ai ambelor partide americane.
Avocata nu a menajat elita republicană, ce s-a jucat cu focul, precum demnitarii țariști cu Kerenski, Lenin, Stalin și ceilalți, precum Iuliu Maniu, Brătienii și liberalo-țărăniștii lor, care înainte de a muri, în închisorile comuniste, s-au compromis pe vecie, dând România, inclusiv Armata Română, pe mâna iudeo-bolșevicilor.
Bineînțeles, după cum era de așteptat, în cîțiva ani, iudeo bolșevicii Anei Pauker au căsăpit falsa elită liberalo-țărănistă precum porcul de Crăciun! Lăsându-se antrenată în dementa colaborare cu satano-mondialiștii și neo-marxiștii, falsa elită republicană americană, din zilele noastre, repetă eroarea falselor elite din Rusia țaristă și Europa, care au fost exterminate în condițiile cunoscute de cei ce și-au dat silința să le cunoască.
Colaborarea cu satano-mondialiștii și neo-marxiștii este o nebunie, o mare iresponsabilitate, impli­când reducerea la tăcere și întemnițarea patrioților, a tuturor celor ce li se opun. În consecință, satano-mondialiștii, neo-marxiștii, clienții și colaboratorii lor nu trebuie să se mire de meritatele sancțiuni ce îi vor lovi, după ce Trump își va începe al doilea mandat la Casa Albă.

Potrivit serviciilor de informații citate de Sidney Powell, guvernatorul republican din Georgia, Brian Kemp, și secretarul de Stat georgian, Brad Raffensperger au primit bani din partea Chinei comuniste, pentru a sabota alegerea lui Donald Trump.
Lectura documentului ce conține aceste informatii arată că echipa juridică a lui Trump l-a convins pe acesta să nu se grăbească cu dezvăluirea tâlhăriilor electorale ale lui Biden, lăsând pe Kemp și Reffensperger să creadă că hoția le-a a mers strună, că pot certifica, fără teamă, banditismul lor electoral. Cei doi ”republicani”, din Georgia, s-au făcut că repetă numără­toarea voturilor, că verifică totul, proclamând falsul rezultat electoral. Pentru asta, ambii vor răspunde în fața justiției.
La fel ca multe alte personalități americane, democrate dar și republicane, tâlhăria celor doi demnitari din Georgia nu se limitează la furtul alegerilor, ceea ce deja este foarte grav. În plus, este vorba de trădare în favoarea Chinei și a altor puteri străine, ceea ce constituie un casus belli (motiv de război). Cei doi demnitari republicani și-au trădat nu numai propriul partid politic ci și țara lor, ceea ce înseamnă crimă de înaltă trădare, pe lângă tâlhăria electorală.

Fostă procuroare, avocata Sidney Powell este obișnuită cu astfel de procese, întrucât a pledat aproximativ 500 de cauze în fața multor tribunale militare, inclusiv la Curtea Supremă Federală, de exemplu în controversatul dosar al generalului Flynn.
Intervievată telefonic (interviewée téléphoniquement), de către Lou Dobbs, de la Fox News, Sidney Powell a confirmat că dosarul Georgia este complet și va fi înaintat imediat grefei înaltei Curți georgiene. În cel mai scurt timp posibil, a adăugat avocata, alte plângeri penale vor fi adresate înaltelor curți din diferite State americane, tâlhăria electorală actuală fiind masivă și la scară națională.
Biroul avocațional al doamnei Powell este asaltat de numeroase știri și informații incredibile, tâlhăria electorală este atât de flagrantă și fără de precauții încât ea însăși se întreabă dacă cei în cauză sunt în toate mințile!
Dată fiind amploarea tâlhăriei electorale și dificultatea misiunii asumate, avocata a fost întrebată dacă se va putea încadra în termenele legale prescise, pentru acest caz, adică datele de 8 și 14 decembrie. Răspunsul ei a fost afirmativ.

Misiunea mea nu este ușoară, a spus ea. Totuși, tâlhăria electorală este atât de enormă, de clară și revoltătoare încât, cu dovezile în față, oricine înțelege totul imediat. N-am nicio îndoială ”că președintele Trump a câștigat alegerile și va prelua al doilea mandat la Casa Albă”, a declarat ea.
Avocata Sidney Powell este atât de sigură de ce spune încât i-a trimis un tweet lui Joe Biden, sfătuindu-l să-și recunoască înfrângerea, înainte de a fi acuzat de tâlhărie electorală la scară federală și a ajunge în închisoare pentru restul zilelor sale.
Lin Wood, unul dintre avocații echipei Trump, a făcut public un mesaj de susținere și încurajare a avocatei : ”În ultimele săptămâni, am lucrat în strânsă colaborare cu Sidney Powell și alți juriști. Plângerile penale, pe care Sidney le depune mâine în Georgia, respectă întru totul ADEVĂRUL, pe care inamicii Americii nu îl pot contesta. Nu acordați nicio încredere acestora. America, Adevărul, Libertatea nu sunt vorbe goale, cum cred inamicii noștri”.

Lin Wood are și alte surprize plăcute pentru apărătorii adevărului, demnității omenești, libertății și credinței creș­tine.
Dincolo de corupția și tâlhăria electorală, de amestecul discret al Chinei și al altor puteri străine, cu această ocazie vor ieși la iveală multe din aspectele pedofiliei și satanis­mului de la Washington și Casa Albă, sub administrațiile precedente. Americanii și oamenii de pretutindeni vor fi șocați de ceea ce vor descoperi. Extrem de puternic și neașteptat, șocul acesta ar putea anunța Marea Trezire a Omenirii, din somnul ei de moarte.
Cei mai mulți dintre oameni vor avea nevoie de întreaga lor capacitate, de întregul lor discernământ, pentru înțelegerea anumitor realități.

Cu trei săptămâni înainte de a fi asasinat, președintele Kennedy a jurat demascarea monstruoasei conspirații și coaliții care, deja, era pe cale de a aservi omenirea. Ca și fratele său, Robert Kennedy, președintele John Fitzgerald Kennedy a plătit cu viața, clarviziunea, onestitatea și setea sa de adevăr.
Să ne rugăm pentru ca Dumnezeu să dea președintelui Trump puterea de a demasca și distruge mașinațiile caracatiței mondialiste ale cărei tentacule homosexualo-elgebetiste-nano-vaccinaliste, electromagnetice și sataniste au cuprins întreaga planetă.
Va urma.

Redacția Internațională
Incorect Politic

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.