Filmele saptamanii 2 – 8 februarie

Filmele saptamanii 2 – 8 februarie

0 243

Go Multiplex


?


Eragon


Orele: 17.00, 19.30, 22.00


Regia: Stefen Fangmeier


In rolurile principale: Garrett Hedlund, Edward Speleers, Sienna Guillory


Gen: Actiune, Aventuri, Fantastic


Atunci cand Eragon (Edward Speleers), baiatul unui fermier sarac, descopera in padure o piatra albastra, minunat slefuita, bucuria lui nu cunoaste margini. Tot ce poate crede este ca va reusi sa cumpere toata iarna de mancare pentru familia lui.


Dar piatra se dovedeste a fi un ou de Dragon… iar oul se va sparge, din el iesind Saphira, o Dragonita care este legata intr-un fel magic de Eragon… iar el a devenit astfel mostenitorul unui destin misterios… In curand el va fi prins intr-o aventura cum nu si-ar fi putut imagina cu doar cateva zile in urma.


Dusmani fara de numar ii pornesc pe urme, iar singurele lui ajutoare sunt o sabie veche si sfaturile unui povestitor batran pe nume Brom (Jeremy Irons). Iar lumea pe care trebuie sa o infrunte este una a magiei si a puterilor nebanuite.


?


Apocalypto


Orele: 18.30, 21.30


Regia: Mel Gibson


In rolurile principale: Dalia Hernandez, Gerardo Taracena


Gen: Actiune, Aventuri, Drama


Pe masura ce regatul Maya se confrunta cu declinul, conducatorii sai insista ca a construi tot mai multe temple si a sacrifica oameni este cheia prosperitatii. Laba de jaguar (Rudy Youngblood) , un tanar ales pt a fi sacrificat, fuge din regat pentru a-si schimba soarta.


?


Craciun cu scantei


Orele: 18.00, 20.30


Regia: John Whitesell


In rolurile principale: Danny DeVito, Matthew Broderick


Gen: Comedie, Familie


Pentru Steve Finch (Matthew Broderick), din Cloverdale, Massachusetts, Craciunul este cel mai minunat moment al anului. De ani de zile, Steve vegheaza ca toti membrii sa respecte intocmai traditiile. si o face atat de sarguincios, incat sotia sa Kelly (interpretata de Kristin Davis), fiica sa, Madison (Alia Shawkat) si fiul sau, Carter (Dylan Blue) abia il mai suporta. In ciuda protestelor lor, Steve planifica sarbatorile de iarna in cele mai mici amanunte – incepand cu fotografia de familie pentru felicitarea traditionala de Craciun, continuand cu colindarea vecinilor si terminand cu impodobirea bradului. Steve insusi dirijeaza cu mandrie organizarea festivitatii anuale de Craciun a orasului.


Lucrurile se complica, insa, cu aparitia unei concurente neasteptate. Noul sau vecin, Buddy Hall (interpretat de Danny De Vito), e hotarat sa-l intreaca. Ambitia sa este, nici mai mult, nici mai putin, ca decoratiile luminoase ale casei sale sa fie vizibile din spatiu. intre cei doi se declanseaza un razboi care ii va impinge la cele mai nesabuite fapte.


?


?


Bulevard


?


Clasa de tantalai (School For Scoundrels)


Orele: 17.00, 19.30


Regia: Todd Phillips


In rolurile principale: Billy Bob Thornton, Jon Heder


Gen: Comedie


In „School For Scoundrels”, Jon Heder il interpreteaza pe Roger, un politist emotiv si fara nici un pic de incredere in sine. Pentru a se simti in largul lui printre ceilalti, Roger se inscrie la cursurile anti-timiditate ale lui Dr. P (Billy Bob Thornton). Ajutat de asistentul sau Lesher (Michael Clarke Duncan), Dr. P foloseste metode neortodoxe si adesea periculoase, dar in acelasi timp rezultatele sunt garantate: folosind metodele lui, veti dezlantui fiara din voi, li se spune cursantilor lui.


Inconjurat de un grup de colegi neadaptati, printre care Walsh (Matt Walsh), un tip care e disperat sa nu mai locuiasca in pivnita mamei lui, Diego (Horatio Sanz), victima a sotiei sale autoritare, si Eli (Todd Louiso), un baiat disperat dupa o prietena, Roger capata incredere in el insusi si devine cel mai bun la „invatatura”. El reuseste chiar s-o invite in oras pe fata de care e indragostit de atata vreme, Amanda (Jacinda Barrett).


?


Cinema Modern


?


Rendez-vous pe Avenue Montaigne – Fauteuils d’Orchestre


Orele: 17.30, 20.00


Regia: Daniele Thompson


In rolurile principale: Cecile De France, Claude Brasseur, Valerie Lemercier


Gen: Comedie, Drama, Romantic

O actrita apreciata care viseaza un cinema intimist, un pianist exceptional care vrea sa cante in fata unui public ignorant si naiv, un colectionar care-si vinde intr-o seara opera de-o viata, o tanara provinciala care-si incearca norocul la Paris. Toate aceste personaje isi incruciseaza drumurile intr-o seara la Cafe de Theatres, unde vin sa-si aline nevrozele in fata unei cafele tari.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.