Rulmentul Brasov vrea revansa in meciul contra valcencelor

Rulmentul Brasov vrea revansa in meciul contra valcencelor

0 251

A mai ramas doar o singura zi pana la marele duel din Liga Nationala de handbal feminin, dintre formatiile Rulmentul Brasov si Otchim Rm. Valcea.

Valcencele au sosit deja la Brasov, si au anuntat prin vocea antrenorului principal Gheorghe Tadici, ca acest meci va fi unul obisnuit, dar ca Oltchimul nu va ezita sa profite de toate slabiciunile adversarelor si sa castige meciul.

In schimb in tabara „rulmentistelor” tot lotul pare sa fie apt de joc, doar Cosmina Damian, are unele probleme de sanatate si nu se stie daca va intra pe teren. „Este un duel special pentru noi avand in vedere ca intalnim lidera clasamentului. Vrem sa facem un meci bun si sa demonstram publicului care va fi prezent la meci, ca suntem mai bune decat adversara noastra”, afirmat Mariana Tarca, antrenoarea brasovencelor.

La randul sau Sorin Tarca, presedintele clubului brasovean, a afirmat: „Suntem constienti ca intalnim echipa nationala a Romaniei, cu tot cu rezerve, dar vom incerca sa aratam ca suntem pe un drum bun si vom reusi sa batem Oltchimul”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.