Gigi Becali: Nu vom juca la Tiraspol

Gigi Becali: Nu vom juca la Tiraspol

0 264

Echipa de fotbal Steaua Bucuresti va juca un meci amical programat pe 7 februarie, impotriva primei reprezentative a Moldovei. Insa din cauza lipsei bazelor sportive, gazdele au hotarat ca meciul sa se joace la Tiraspol.

Insa la auzul acestei vesti, Gigi Becali, patronul formatiei bucurestene, a anuntat ca Steaua va face totusi deplasarea in Republica Moldova, doar daca se va schimba locul de desfasurare, orasul Tiraspol, si partida se va juca la Chisinau.

„Tinand cont de numeroasele mesaje de la suporterii Stelei din Republica Moldova si de faptul ca stadionul Zimbru din Chisinau este modernizat si prevazut cu instalatie de incalzire, FC Steaua a informat Federatia Moldoveneasca de Fotbal ca va efectua deplasarea doar in conditiile in care meciul amical de pe 7 februarie se va disputa la Chisinau”, se arata pe site-ul oficial al FC Steaua.
„Steaua va juca numai la Chisinau si nicidecum la Tiraspol. Asa ca daca ei vor sa jucam cu ei sa faca bine sa mute meciul la Chisinau”, a afirmat Gigi Becali, patronul formatiei bucurestene.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.