Ion Mânzală: viața funcționează natural iar sănătatea omului este asigurată de sistemul...

Ion Mânzală: viața funcționează natural iar sănătatea omului este asigurată de sistemul nostru imunitar

0 295

Nu vreau să mor prost. Nici să trăiesc prost sau în ceaţă mintală. De mii de ani, omenirea este manipulată. Este manipulată şi astăzi. Că se ştie de cine, că nu se prea ştie, asta este altă poveste. Interesele conducătorilor, fie politici, fie spirituali (sau aşa-zis spirituali) este să ţină oamenii, nu doar în frâu, ci şi în ceaţă. E drept că astăzi oamenii sunt mult mai conştienţi că sunt mereu manipulaţi, dar acceptă asta. De ce? Habar n-am. Poate din confort. Dar s-au obişnuit aşa, precum calul cu frâul sau câinele cu lanţul. Rar câte o voce să se mai răscoale public.

Cât despre oamenii de ştiinţă, aceştia sunt marginalizaţi întru totul, mă refer la cei adevăraţi şi cu conştiinţă. Omenirea este din nou împărţită în două în această situaţie globală covid. Perfect pentru menţinerea stării conflictului, care să coboare energiile şi vibraţiile umane cât mai jos, să instituie frica şi controlul, ura şi confruntarea publică şi socială. Funcţionează milenar, secular: divide et impera!
Între timp, interesele sunt la adăpost şi merg înainte fără ochiul public.Ştiu că unii îi acuză pe alţii, ştiu că alţii îi acuză pe unii, că se arată cu degetul în vârful statelor şi guvernelor, dar şi în tufele oculte… Şi eu sunt acuzat uneori că fac servicii conspiraţioniştilor şi deservicii drepţilor din capul statului şi diriguitorilor politico-sanitari de azi.

Ca să fim clari: acest articol nu mi-a fost comandat şi plătit, nici de Putin, nici de preşedintele PC chinez, nici de guvernul Indiei şi nici măcar de Zuckerman, omul lui Trump în România. Am avut o amnezie de conştiinţă şi o pauză de atitudine în toată această perioadă pandemică, între „valul 1” şi „valul 2”.M-am gândit că este inutil să mă mai manifest în libertatea conştiinţei şi credinţelor mele, că n-are rost să mă lupt cu un „elefant” atât de mare, creat să sperie jungla ca să tremure până şi leul de puterea rostogolitoare a picioarelor sale strivitoare. M-am gândit să-mi văd de alte treburi decât să observ realităţile şi să iau atitudine, nu doar ca jurnalist, ci şi ca om, pur şi simplu. Prea multă suferinţă în jur, prea multă durere şi chiar adevăr al morţii şi al suferinţei. Numai că prezentat invers. Adică, răsturnat statistic şi politic, după interese obscure şi criminale. Da, există morţi de covid. Toată compasiunea!
Da, există suferinţă cumplită din cauza acestui virus. Există şi virusul, indiferent că a venit de sus sau de jos. Cine poate, în opinia publică generală, să ajute, în afară de corpul medical şi sistemul sanitar? Numai că, sistemul sanitar, care, oricum, era cel mai mare purtător de infecţii nosocomiale, astăzi a devenit şi cel mai mare producător de boală, de moarte şi de suferinţă.
Oricât de paradoxal ar părea, sistemul mai mult ucide decât vindecă. O ştiu şi medicii, o spun şi medicii pe la colţuri, corpul medical este cel mai expus la contaminare. Numai că acceptă asta. Habar n-am de ce. Pe de altă parte, cel puţin în România, „somităţile” medicale, gen Arafat, Rafila sau Tătaru, au drept de veto peste România.
Chiar şi peste Preşedinte, şi peste Guvern, şi peste Parlament, şi peste Constituţie.
Chiar şi peste ştiinţă… Dacă aşa spun specialiştii… gângureşte preşedintele nostru, neputincios şi cu mască…
Această dictatură, cu izvoarele într-un OMS obedient actualei comenzi planetare, este mai perfidă, dar la fel de criminală ca şi dictatura cu tancurile.

Habar n-am cine va da tonul răzvrătirii şi protestelor în masă. Că va fi Trump, că va fi Europa, că vor fi popoarele, că vor fi oamenii de ştiinţă şi de cultură adevărată, că vor fi elitele autentice, doamne-ajută! Aşa nu se mai poate!Eu, personal, nu doar că protestez şi mă aflu în nesupunere publică faţă de aceste măsuri aberante, dar nu pot abdica de la principiile mele de-o viaţă. Mincinoşilor şi criminalilor! Chiar dacă port şi eu mască (!), care este o tâmpenie, ca şi celelalte măsuri cretinoide, o port ca să nu iau amendă şi ca să nu-i supăr pe cei de lângă mine.
Cine alege unde să porţi sau nu această sluţire a chipului omenesc? Şi dacă, nu o porţi pe terasă sau în casă, ce faci? O porţi pe munte sau în scara de bloc? Nimeni nu ştie de ce într-un loc trebuie s-o porţi şi în altul nu trebuie. De parcă virusul ar circula doar pe culoare de zbor bine stabilite. N-am încotro, port mască acolo este impusă şi respect porcăriile impuse de Guvernul României şi de către autorităţile locale asupra libertăţii şi conştiinţei noastre. Dar, atât! În rest, contest toate aceste aberaţii, care închid sectoare economice în mod discriminator, lasă oamenii pe drumuri şi muritori de foame.

Este o luptă împotriva vieţii şi chiar a sănătăţii. Da, există şi soluţii. Sunt cele pe care ştiinţa adevărată şi profesioniştii corpului medical le ştiu şi le-au mai spus, dar vocea lor a fost acoperită sau chiar cenzurată. Pentru că mass-media oficiale au fost cumpărate. Îmi fac datoria să informez în continuare pe cei interesaţi despre această atitudine conformă naturii umane faţă de orice virus. Pe care o ştiu şi de la mama, şi de la strămoşi, şi care este cea mai eficientă armă a omului, pe care o are în dotare ca mecanism natural de autoapărare.
Viaţa funcţionează natural, iar sănătatea este asigurată de sistemul nostru imunitar. Atât! Niciun doctor sau vreo babă nu poate acţiona cât un sistem imunitar funcţional. Doar poate fi ajutat, da! Şi cu medicaţie adecvată, atunci când e cazul, ca tratament, cât şi cu remedii naturale şi terapii tradiţionale. Dar, în niciun caz, cu chimie şi otrăvuri medicale şi alimentare şi cu măsuri aberante antiviaţă.
Vă recomand acest clip, ca argumentaţie ştiinţifică la cutumele Naturii. Să vă fie de folos! https://www.facebook.com/tavi.tamas/videos/3311808995583612

Ion Mânzală

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.