A dansat cu Udrea si acum o pune la colt

A dansat cu Udrea si acum o pune la colt

0 274

“Cainele fidel” al presedintelui Basescu, Emil Boc s-a saturat sa se gudure, de dragul sefului sau si pe langa Elena Udrea. Dupa ce, prin toamna, la un chef democrat, Emil Boc a dansat tandru cu diva democrata, fost liberala, acum o maraie si e pregatit s-o muste.


Cu ocazaia sedintei in care Colegiul Director a votat ramanerea P. D. la guvernare, Emil Boc a spus ca Elena Udrea, inainte de inceperea scandalului cu “biletul lui Tariceanu”, ar fi trebuit mai intai sa informeze conducerea partidului de intentiile sale si sa primeasca girul acesteia pentru dezvaluiri. „Orice gest, fie si personal, are implicatii asupra PD”, a afirmat Boc.


Dupa cum se arata intr-un ziar central jumatate dintre cei prezenti la sedinta erau porniti impotriva fostei consiliere prezidentiale. Multi au acuzat-o ca a provocat un mare scandal, din care PD va iesi cu imaginea sifonata.?


Unii au inceput sa vocifereze si la dresa presedintelui.?„Ne-am saturat ca presedintele sa ne dea directiile de actiune prin Elena Udrea”, ar fi spus un membru al Colegiului Director, al carui nume nu este mentionat.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.