O saptamana de refacere in statiunile balneare cu bani putini

O saptamana de refacere in statiunile balneare cu bani putini

0 262

Organziatia Patronala a Turismului Balnear din Romania (OPTBR) si Patronatul Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism a lansat campania de oferte “O saptamana de refacere in statiunile balneare”, ce este valabila din perioada 15 februarie–1 mai 2007.


?


Obiectivul acestui program este de a face mai bine cunsocuta oferta de turism balnear dar si de a oferi posibilitatea de ingrijire a sanatatii la tarife accesibile.


?


In acest program s-au inscris deja majoritatea statiunilor balneare, iar pachetele de servicii pot fi procurate din agentiile de turism si cuprind sase nopti cazare cu mic dejun inclus si doua proceduri pe zi, pe baza recomandarii medicale.


?


Tarifele sunt diferentiate pe categorii hoteliere, sunt valabile pentru un loc in camera dubla si au urmatoarele valori: pentru hotel de o stea–200 lei/ persoana; la doua stele–270 lei/persoana, iar la trei stele–330 lei pe persoana.


?


Oferta este disponibila si pentru cetatenii din Republica Moldova. Reprezentantul biroului de promovare turistica a Romaniei la Chisinau se ocupa de diseminarea acestor informatii agentiilor de turism din tara vecina, precum si de promovarea actiunii in mass media locala, prin comunicate de presa si interviuri.?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.