PRM sustine suspendarea din functie a Presedintelui

PRM sustine suspendarea din functie a Presedintelui

0 244

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor a anuntata ca va sustine demersul PSD de suspendare a Presedintelui, aratand ca 15 reprezentanti ai conducerii partidului au semnat cererea de suspendare a lui Basescu, pe care, seful PRM nu se sfieste sa-l numeasca „cel mai mare mafiot” din Romania si din Europa. “Basescu este il cappo di tutti cappi, el este seful mafiei din Romania. Intai sa il trimitem la pensie, si fireste ca isi va bea pensia la Potcoava sau la Ciresica sau la Golden Blitz, pe acest Traian Basescu, si apoi ne vom ocupa si de Guvern”, a amenintat C.V. Tudor.


Dupa spusele lui Vadim, Basescu ar putea fi dat dat jos intrucat si-ar fi pierdut, datorita gafelor facute, credibilitatea si ca, americanii, care l-au pus in functie, fitilesc sa-l dea jos. Si Premierului I s-a retras rolul in cercurile selecte din Europa, dupa cum spune liderul PRM. Conform declaratiilor sale, vizita lui Romano Prodi a avut drept scop discutii cu Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, pe care masoneria l-ar vrea premier.


Liderul PRM a precizat ca i-a informat deja pe Calin Popescu-Tariceanu si cu liderul PSD, Mircea Geoana, de pozitia PRM. Intr-o interventie televizata la Antena 3, Vadim a facut referiri la continutul convorbirii cu Mircea Geoana, spunand insa ca nu poate dezvalui continutul discutiei cu prim ministrul.
Astfel, despre discutiile cu PSD, Vadim spune ca i-au confirmat ca social-democratii nu se vor intoarce din drum.
“Garantii avem. Nu mai avem nevoie de garantii scrise, pentru ca am garantia morala a dialogului pe care l-am avut cu presedintele PSD”, a spus seful PRM.
Liderul PRM a apreciat dealtfel ca este putin probabil ca Ion Iliescu si Mircea Geoana se vor mai intoarce din drum, dupa ”atacurile furibunde ale presedintelui, din cadrul emisiunii de luni seara”.
In ce-l priveste pe Tariceanu, deocamdata poate sta linistit. Cei care sustin suspendarea lui Basescu nu doresc sa creeze un vid de putere prin demiterea, deopotriva a guvernului.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.