Ce bafta a avut Bodu!

Ce bafta a avut Bodu!

0 254

Desi demiterea sa din functia de Presedinte al ANAF ar putea fi privita ca o sanctionare dura a iesirilor lui Sebastian Bodu vis-à-vis de politica fiscala a propriului Guvern, totusi putem spune ca ex-seful ANAF este un mare norocos si ca a scapat ieftin.


Daca in locul lui Tariceanu ar fi fost actualul ministru de interne Vasile Blaga, Bodu ar fi luat-o zdarvan pe cocoasa (sau pe chelie). Intr-o conferinta de presa ce a avut loc luni, ministrul a declarat ca dac? Sebastian Bodu i-ar fi adus reprosurile pe care fostul sef al ANAF le-a avut la adresa premierului, intai l-ar fi b?tut si apoi l-ar fi dat afar?.


O singura problema are Blaga in privinta demiterii de la ANAF: ca premierul Tariceanu nu s-a consultat si cu partenerii de Alianta inainte sa faca acest gest. Acum, avand in vedere faptul ca partenerii din Alianta bat la imaginea lui Tariceanu ca la fasole, nu stim ce are de pierdut peremierul ca l-a demis pe Bodu, mai ales ca aceasta eliberare din functie este de competenta sa si nicidecum a unei structuri politice, fie ea si portocalie.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.