Deputatul Mara Mareș aut de pe listele PNL

Deputatul Mara Mareș aut de pe listele PNL

1 1049

Deputata Mara Mareș, fica regelui cartofului din Țara Făgărașului, pila lui George Scripcaru cea care a devenit celebră după ce a întrebat în direct la o televiziune de știri a spus „Este dovedit că domnul Beuran că chiar salva vieți?” și mai puțin prin activitatea parlamentară, nu a fost inclusă pe lista PNL Brașov la viitoarele alegeri parlamentare, pe un loc eligibil.

Totodată ea s-a aflat în centrul unui scandal iscat pe internet după ce a atacat generația ce a fost pe stradă la Revoluție,  printr-un mesaj publicat pe Facebook.  Mai exact aceasta pe pagina TNL, dar şi pe cea personală, preşedintele organizaţiei TNL, deputata Mara Mareş, a  postat în urmă cu aproximativ trei ani un „Ghid de nesupunere civică”. Punctul comun al ghidului era ideea de a le arăta PNL-iştilor mai vechi, dar nu numai, că şi tinerii îşi pot face vocea auzită. Într-unul dintre aceste mesaje, însă, s-a strecurat un atac la adresa celor cunoscuţi sub numele de „decreţei” (persoanele născute în jurul anului 1967-1980).  „Ghid de nesupunere civică. Generaţia Y şi Z… se aude? A spus-o şi Iohannis… haideţi în politică să facem mai mult şi mai bine! Decreţeii nu vor reuşi!” este mesajul controversat. Mai mult spunea că aceștia ar trebui să ,,dispară” – cum, prin moarte,n.n. ? Preşedintele TNL a explicat atunci pentru PSNews.ro și publicația Adevărul că ghidul TNL nu a fost gândit pentru a fi jignitor, ci „în spirit de glumă”. Să mori tu, Mara, hai că-i spirit de glumă și ce spun eu, fătuco.

Acum după ce i-a picat propteaua G. Scripcaru, PNL Brașov a supus la vot locul „sigur” pentru Camera Deputaților pentru Țara Făgărașului, în luptă fiind propuși Mara Mareș și Dumitru Flucuș, primarul din Șinca Nouă.

Peneliștii făgărășeni au optat pentru Flucuș, cu 11 voturi pentru primarul din Șinca, în vreme ce Mara Mareș a obținut susținerea a numai 7 colegi din regiune. Învinsă în fieful propriu, liderul TNL din România  trebuie să caute rapid o altă variantă pentru a prinde un loc eligibil pe listele liberalilor pentru parlamentare. Cum are o relație foarte apropiată cu Ludovic Orban probabil se va găsi o altă soluție prin alt județ din Ardeal. Dar oricum noi salutăm această decizie înțeleaptă a PNL Brașov.

Explicație foto: lângă Mara Mareș în poză se află primul asistat social al țării, anonimul mandolinist LuCovid OrBan.

Iulian Rinder

COMENTARII

  1. URAAA!!! Extrem de periculoasă era (și este) această cățea. Pe filieră de PD, estrem de proastă dar susținută de tata cartof și semianalfabetul cu scripca. Bine că i s-a mai tăiat din elan.

    CHIAR, CÂND SE VA TERMINA CU MIZERIA ASTA A PARTICIPĂRII PE ALTE LISTE?
    Nu, tati, ai bolintin de țigan, de Haules-Bucales, concurezi acolo. Nu vine un nenorocit ca Petre Roman, spre exemplu, să concureze la Brașov. Nu, la țigani, acolo, în Miticistan.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.