La STAT nu se inchide nimic si nici nu se restructureaza si...

La STAT nu se inchide nimic si nici nu se restructureaza si nici nu exista indicatori de performanta sau concurenta

1 270

Cati dintre noi vom reusi sa supravietuim, cati dintre noi vom reusi sa mentinem locurile de munca?
Chiar ii astept pe cei care vin cu aceste sugestii de inchidere a societatilor private sa -mi dea mie si celor cativa angajati ai mei un loc de munca la STAT, ca doar acolo nu se inchide nimic si nici nu se restructureaza si nici macar nu exista indicatori de performanta sau concurenta.?

Nu moare nimeni dacă nu mergi două luni la #coafor. Cel mult salonul acela moare (si poate patronul e sora ta, mama, unchiul tau).
Nimeni nu moare la epilare de la #cosmetician. În cel mai bun caz se închide studioul… care poate aparține fiicei tale, soției tale.
Nimeni nu moare, sărind peste două luni de #dans. În cel mai bun caz, școala se închide… care poate aparține fiicei tale, soția surorii tale și a fost deschisă de 30 ani.

De asemenea, poți să nu mergi la #sală timp de 60 zile. Cui îi pasă? Cel mult nu se va redeschide din nou. Și poate e al tatălui tău.
La #restaurant? Dar gătește acasă… că atunci când sunt jumătate în genunchi poți optimiza arta de a folosi drojdia pe care te-ai concentrat în aceste luni. Sper că restaurantul nu este al copilului tău.
#Croitorie? Chiar mai mergi la croitor? Dar cumpărați de pe Amazon ca toți ceilalți! Chiar dacă bunica ta a fondat croitoria.
Ce zici de #baruri? E mai bine să închidă, nu? Soțul tău vine acasă mai devreme seara. Sper că soțul tău nu este proprietarul acelui bar.
#Fermieri? Haideți!!! Încă mai putem lua mere din Polonia și importăm vin de etanol sănătos fără probleme.

Există un punct în care măsurile de combatere a #virusului ucid mai mult decât virusul în sine.
E UȘOR SĂ SPUI STAI ACASĂ CÂND AI GARANTAT SALARIUL. DAR NU ESTE #VA FI BINE #LA CASA TUTUROR!

Copiază și lipește pe peretele tău!

Barbu Sebastian
Sursa: facebook

COMENTARII

  1. HOPAAAA!!!! Începe să realizeze lumea ticăloșiile din sistemul rrrumânistanez. CĂ PARAZIȚII DE LA STAT SUNT STAT ÎN STAT!!! CĂ SUNT NOUA BOIERIME CARE TRĂIEȘTE PRECUM VIERMII ÎN UNTURĂ!
    România are exagerat de mulți bugetari. Ar trebui zburați măcar 66% dintre ei iar restul cu salariile înjumătățite și aproape toate sporurile tăiate. Sporuri care să nu depălească, cumulate, 25-30 procente!!!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.