România așa zis liberală

România așa zis liberală

0 404

COLIMATOR. Asta este România lui Iohannis: criminală, mitocană, coruptă!

Au trecut aproape trei săptămâni de când ministrul Transporturilor, Lucian Bode, din guvernul lui Iohannis, a fost implicat într-un accident rutier cu urmări grave. Totul se acoperă, cu mici excepții, presa tace!
Au trecut câteva zile de când candidatul PNL-USR, Nicușor Dan, a fost dovedit că este implicat în traficul de influență și afacerile imobiliare din Bucureștiul peste care vrea să devină primar general. Totul se acoperă, cu mici excepții, presa tace!
Au trecut câteva zile de când vicepreședintele PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan, a jignit într-un mod inacceptabil și fără precedent Avocatul Poporului, într-o ieșire publică atât de gravă încât se impune un control psihiatric, nu doar psihologic! Totul se acoperă, cu mici excepții, presa tace!

Mai mult, avem tot mai multe exemple de primari, aleși și lideri liberali implicați în agresiuni împotriva copiilor, în acte anti-sociale, în evenimente care ar fi trebuit să trezească din amorțire instituțiile care apără drepturile și libertățile.

Totul se acoperă!
Poliția tace, procuratura tace, partidele tac, presa, cu mici excepții, tace!

Îngerii șoselelor în guvernarea Iohannis-PNL! 

Ei bine, despre asta este vorba în România lui Iohannis. O țară cu un președinte dovedit falsificator de acte, dovedit că a furat case din proprietatea statului, cu o datorie la bugetul țării de 320.000 Euro, fapte pentru care nu este deranjat nici măcar cu o întrebare. Pentru că are imunitate (la care s-a lăutat electoral că renunță) și pentru că, în România lui Iohannis, totul se acoperă dacă ești din gașca agreată de SUA-UE, adică dacă ești liberal!

Aceasta este România dorită de partenerii strategici euro-atlantici!
Aceasta este România normală, în care Guvernul Iohannis-PNL cumpără presa cu zeci de milioane de euro pentru a pune sub tăcere abuzurile, crimele și imaginea de partid corupt, de la președinte, până la ultimul membru liberal.
Trec zilele de la ieșirea aberantă a vicepreședintelui PNL Rareș Bogdan și încă nu avem nicio voce din interiorul partidului care să condamne abuzul de poziție, limbajul birjăresc, derapajul inacceptabil pentru o țară cu pretenții… democratice!

IOHANNISTAN, țara coborâtă în logica hienelor 

Tăcerea este impusă de sistemul corupt, care la București seamănă tot mai mult cu o dictatură!
Este dictatura Iohannis-PNL-USR, posibilă prin complicitatea și reacțiile de mână moartă ale PSD.
Este dictatura Iohannis-PNL-USR, posibilă prin trădarea de care se fac vinovate toate instituțiile importante ale statului: Armată, Servicii, Ministerul Public, Biserica.
Este dictatura Iohannis-PNL-USR, care mai au doar două piedici pentru a declara liniștea totală peste România: Avocatul Poporului și Curtea Constituțională!

În România Normală, abuzul devine un mod de exprimare și de viață!

Aceasta este România Normală pentru care milioane de români au votat Klaus Iohannis și PNL-USR!
Cine mai apără România?

http://dantomozei.ro

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.