I se pregateste lui Tariceanu un dosar?

I se pregateste lui Tariceanu un dosar?

0 318



Codrin Stefanescu, secretarul general al Partidului Conservator a declarat duminica, la conferinta de presa pe care a sustinut-o ca ceea ce i-a soptit Cristian Diaconescu lui Mircea Geoana, la Bran, anume ca i s-a facut dosar lui Tariceanu este adevarat.


In opinia lui Codrin Stefanescu pretextul acestui dosar ar fi biletul de care vorbea Elena Udrea, anume rugamintea premierului adresata lui Traian Basescu de a interveni in favoarea lui Dinu Patriciu, cercetat penal in dosarul Rompetrol.


Presupunerea ar putea avea suport. La intrunirea liderilor PSD de la Bran, Geoana a fost foarte critic la adresa lui Tariceanu, criticand mai ales modul in care a fost ales, in unanimitate, Presedinte al PNL. Geoana considera ca Presedintele PNL a fost ales intr-o maniera comunista, fiind candidat unic si ales in unanimitate (intrebare: daca nu era Oprescu, cum ar fi fost ales Geoana?). Prin gestul sau Geoana ar fi putut da un semnal Presedintelui ca se dezice de PNL si ca o posibila colaborare PSD-PNL este exclusa. Oare sa fie adevarata informatia furnizata de Corneliu Vadim Tudor, privind un post de premier pentru Geoana, in caz de alegeri anticipate?

Revenind la Tariceanu, conform Codrin Stefanescu avanseaza urmatorul scenariu:
„Biletul va fi gasit si Parchetul General se va autosesisza. Nu avem dovezi, dar avem informatii ca se duce o politica de intimidare asupra tuturor partidelor politice, ca se scot dosare pe banda rulanta si ca se vor putea scoate dosare pe banda rulanta.”
La finalul conferintei de presa, Stefanescu le-a spus jurnalistilor ca nimeni din PD nu a zis ca Elena Udrea vorbeste in nume personal ceea ce insemna ca democratii isi asuma aceste declaratii, iar afirmatiile Elenei Udrea reprezinta o declaratie de razboi oficiala a PD impotriva PNL.


COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.