Kovesi vine la Brasov

Kovesi vine la Brasov

0 314

Procurorii Curtii de Apel Brasov vor trebui sa de socoteala pentru activitatea de anul trecut in fata procurorului general al Romaniei, Codruta Kovesi. In perioada 15 ianuarie-2 februarie, cele 14 curti de apel din tara isi vor prezenta rapoartele de activitate pe anul trecut. Procurorul general al Romaniei va participa la sedintele de bilant ale Parchetelor Curtilor de Apel Iasi, Galati si Brasov.


Parchetul Curtii de Apel din Brasov va avea sedinta de bilant pe 29 ianuarie. La prezentarea raportului de la Brasov, Codruta Kovesi va participa impreuna cu procurorul Liviu Dascalescu, membru al Consiliului Superior al Magistraturii.


?


Celelalte Curti de Apel au programate bilanturile de activitate astfel: luni, Parchetul Curtii de Apel Bacau, iar marti Parchetul Curtii de Apel Ploiesti si Parchetul Curtii de Apel Galati, unde va fi prezenta si Kovesi.


Miercuri, 17 ianuarie, procurorul general al Romaniei va participa la bilantul Parchetului Curtii de Apel Iasi.


Parchetul Curtii de Apel Alba Iulia isi va prezenta raportul de activitate in 22 ianuarie, in aceeasi zi cu Parchetele de pe langa Curtile de Apel Constanta si Oradea.


In 23 ianuarie, Parchetele Curtilor de Apel Targu Mures si Timisoara au programate sedintele de bilant, iar in 24 ianuarie cele de la Craiova si Pitesti.

Parchetul Curtii de Apel Cluj isi va prezenta raportul de activitate in 25 ianuarie, iar in 2 februarie, Parchetul de pe langa Curtea de Apel Suceava.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.