Proiecte respinse din cauza locurilor de parcare insuficiente

Proiecte respinse din cauza locurilor de parcare insuficiente

0 262

Problema stringenta a lipsei locurilor de parcare din municipiul Brasov afecteaza proiectele de constructii civile aflate in curs de aprobare. Comisia de Circulatie din cadrul Primariei Brasov a decis sa nu mai avizeze Planurile Urbanistice de Detaliu (PUD) care nu prevad suficiente locuri de parcare in raport cu numarul apartamentelor din constructiile respective.


Pe acest temei, la sedinta comisiei din aceasta saptamana, s-a respins solicitarea de avizare a PUD-ului depus de o firma pentru construirea unui bloc de trei etaje pe str. Bisericii Romane. Decizia a fost motivata de faptul ca suprafata de teren destinata parcarii este insuficienta fata de numarul locatarilor viitorului imobil.


Aceeasi soarta s-ar putea sa o aiba si alte PUD-uri depuse la comisie pana acum, intrucat acestea vor fi reanalizate pentru a se vedea daca dispun de suficiente locuri de parcare.


?


In aceeasi sedinta a Comisiei de Circulatie, s-a stabilit ca statia RAT de pe strada Lunga de langa Complexul Memorandului sa fie mutata cu 20 de metri mai jos pentru a nu incurca circulatia pietonilor care traverseaza strada prin zona.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.