Alimente care previn cancerul

Alimente care previn cancerul

0 268

Cu totii am auzit de aceasta cumplita boala despre care se stie ca odata instalata in corpul nostru, numai o minune ne mai poate salva.


Cativa din factorii acestei boli sunt stresul de zi cu zi, munca fizica prelungita, evitarea controalelor medicale, dar, in special, alimentatia necorespunzatoare pentru o viata mai sanatoasa.


Exista cateva alimente despre care, in urma unor cercetari, se spune ca previn si incetinesc instalarea celulele cancerigene. Alimente care nu sunt nici costisitoare si le avem la indemana zi de zi.


?


Broccoli bogat in vitamine


Cercetatorii au demonstrat ca acest aliment contine substante care incetinesc si stompeaza evolutia celulelor cancerigene din organismul uman cu pana la 45%, pentru ca broccoli contine multe vitamine si minerale: vitamina C, vitamina K, fibre vegetale, magneziu, potasiu, vitamina B6 si B2, proteine, acizi Omega3, vitamina B5, calciu, vitamina B1 si B3, zinc, vitamina E, avand doar 43 de calori.


Secretul consta in faptul ca broccoli trebuie consumat crud. Prin fierbere isi pierde aproape toate proprietatile. Efectul maxim este dat de 1 litru de suc de broccoli pe saptamana.


?


Sucul de morcovi previne cancerul de orice tip


Banalii morcovi ascund de fapt un izvor de energie vie. Sucul de morcov, consumat zilnic in jurul cantitatii de 1 litru, previne cancerul de orice tip. Exista insa cateva secrete pe care trebuie sa le stiti in legatura cum morcovii: este indicat sa ii curatati punandu-i sub jetul de apa si frecati cu o perie mai aspra. Astfel isi pastreaza coaja care este puternic mineralizata; este bine sa consumam morcovi romanesti, sunt mult mai sanatosi deoarece sunt crescuti natural, fara adaosuri de substante superficiale. Este adevarat ca morcovii din import sunt mult mai aratosi dar ganditi-va cat sunt de mutilati genetic si daca mai au aceleasi proprietati naturale.


?


Sfecla Rosie ajuta la tratarea leucemiei


Erau vremuri cand sfecla rosie crestea doar in tarile din zona Atlanticului si al Mediteranei, astazi fiind raspandita in toata lumea datoriata calitatilor sale terapeutice. A devenit atat de populala datorita faptului ca ajuta foarte mult la tratarea leucemiei (cancer al sangelui) iar frunzele acesteia stopeaza tumorile cancerigene de orice fel. Sfecla Rosie contine cantitati insemnate de potasiu (substanta indispensabila pentru suferinzii de boli cardiace) si de acid folic (recomandat si femeilor insarcinate), minunea acesteia fiind ca prin fierbere nu isi pierde din calitatile nutritive.


?


Salate si sucuri de telina


Aceasta legume alba, se consuma ideal in salate sau in sucuri. De asemena puteti incerca si mancarea de telina care este deosebit de gustoasa. Consumata constant, scade concentratia de hormoni cauzatori de stres (cortizol) in sange. Dietele din care telina nu lipseste, va protejeaza stomacul de cancer.


?


Varza Rosie distruge celulele cancerigene

Consumati varza in salate, supe si orice feluri de mancare care va permite sa o folositi. Indeosebi, varza rosie, contine anumite substante nutritive care previne cancerul, deoarece nu contine grasimi iar celulele cancerigene nu sunt hranite (cu totii stim ca celulele cancerigene se hranesc cu „carne”) astfel ele se consuma una pe cealalta pana la autodistrugere.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.