Ispravile lui Vasile Butaru in 2006

Ispravile lui Vasile Butaru in 2006

0 344

La inceput de an nou, unii politicieni mai prezinta cate un raport care lauda activitatile intreprinse de dumnealor in anul care tocmai a intrat in istorie. Vicepresedintele Consiliului Judetean Brasov, Vasile Butaru, este unul dintre acestia. Al doilea om forul legislativ a prezentat audientei raportul de activitate pentru anul trecut.


Astfel, datorita faptului ca domnia-sa a ocupat fotoliul de vice in CJ, unele primarii din judet au obtinut fonduri pentru unele proiecte prezentate, cum ar fi: reabilitatea drumului Zizin-Vama Buzaului, introducerea gazului metan in comuna Crizbav, definitivarea lucrarilor la DJ 103 Rupea-Racos si DJ 131 Maierus-Odorheiu Secuiesc. Ocolitoarea mare a Brasovului este un alt proiect care a supravietuit datorita domnului vicepresedinte Butaru, prin facilitarea de catre acesta a mentinerii legaturii intre constructor si retelisti.


?


O alta contributie insemnata, pe care Vasile Butaru spune ca a avut-o pentru judetul Brasov, a fost infiintarea celor sapte asociatii de dezvoltare durabila din judet, care vor elabora proiecte in vederea accesarii fondurilor structurale.


?

Cat priveste deplasarile peste hotare, vicepresedintele CJ ne asigura ca, in ceea ce priveste propria persoana, nu a saracit prea mult bugetul judetului, intrucat, in 2006, a participat doar la doua delegatii: una la Strasbourg, la o Asociatiei Regiunilor Europene, for in care CJ Brasov este membru, si una in Ungaria, la Budapesta, de unde a preluat o donatie de carte pentru Biblioteca Judeteana, si la Gyor.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.