Rulmentul Brasov a castigat la Copenhaga

Rulmentul Brasov a castigat la Copenhaga

0 281

Echipa de handbal feminin, Rulmentul Brasov, nimeni alta decat campioana Romaniei, a disputat duminica seara in deplasare la Copenhaga, prima mansa a turului 3 din Cupa EHF impotriva echipei daneze Handbold Copenhaga.

Meciul s-a terminat cu victoria brasovencelor care au castigat cu scorul de 29-24 (16-11), dupa un meci pe care l-au dominat de la un capat la celalalt. Elevele pregatite de Mariana Tarca, au demonstrat ca atunci cand isi doresc victoria cu orice pret o si obtin.
La sfarsitul partidei de la Copenhaga, antrenoarea brasovencelor, Mariana Tarca, s-a aratat multumita de prestatia jucatoarelor, afirmand ca le-a dat o lectie tuturor celor care nu au crezut in forta „rulmentistelor”. „Astazi am jucat extraordinar. Elevele mele au demonstrat ca stiu sa scoata un rezultat foarte bun in fata unei echipe foarte puternice. Chiar daca nimeni nu ne dadea nici o sansa inaintea partidei, acum sper ca le-am dat o lectie tuturor celor care nu credeau in noi”, a afirmat Mariana Tarca.
Astfel Rulmentul este echipa brasoveana in postura de mare favorita la calificarea in turul urmator. Returul va avea loc la Brasov pe data de 14 ianuarie.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.