100 de euro pe cap de profesor

100 de euro pe cap de profesor

0 267

Profesorii din invatamantul preuniversitar ar putea primi din partea Ministerului Educatiei cate 100 de euro, pentru cumpararea de carti sau programe educationale pe suport electronic, necesare imbunatatirii calitatii activitatiii didactice, conform unui proiect MEdC.


De cei 100 de euro vor beneficia insa doar profesorii titulari sau suplinitori care sunt calificati. Fiecare cadru didactic decide in legatura cu cartile si programele pe care si le cumpara, in functie de necesitatile personale de perfectionare si dezvoltare a carierei. Totusi, profesorii vor avea voie sa isi cumpere materialele didactice doar de pe o lista cu domenii recomandate de MEdC.

Conform proiectului, acest ajutor financiar se acorda o singura data pe an. Profesorii trebuie sa demostreze prin chitante ca au cheltuit banii asa cum trebuie, in 90 de zile dupa ce au primit cei 100 de euro. Altfel, banii trebui returnati in termen de 15 zile, fie integral, daca profesorul nu prezinta chitantele, fie suma ramasa necheltuita, daca profesorul nu a folosit toti banii.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.