Pompierii brasoveni isi fac bilantul

Pompierii brasoveni isi fac bilantul

0 306

Anul 2006 a fost, pentru pompierii brasoveni, mai solicitant decat precedentul. Acestia au fost nevoiti sa intervina in peste 300 de incendii si in peste 70 de descarcerari. De pe urma acestor interventii, 200 de persoane au fost salvate datorita activitatii militarilor.


Nici bine nu a inceput anul 2006, ca reprezentantii Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta Brasov a trebuit sa faca fata celei mai grave explozii din 2006 produsa in Brasov. Cea de pe Alexandru Ioan Cuza, unde o casa a sarit in aer. Bilantul: o persoana decedata sub daramaturi.


La scurt timp, un alt incident, care ar fi putut avea urmari foarte grave daca ar fi fost urmat de o explozie, a determinat interventia pompierilor. Deraierea, la Ormenis, a doua vagoane de tren incarcate cu uraniu.


Potrivit colonelului Stelian Rechitean, seful Insectoratului pentru Situatii de Urgenta Brasov, acestea actiuni ale pompierilor, precum si celelalte care au urmat, printre care si transportarea si asanarea unei bome gasite intr-un bloc de locuinte, s-au incheiat cu succes.

In afara numeroaselor interventii in forta, pompierii au participat si la 17 actiuni de protectie civila.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.