La Londra 180 de zboruri anulate

La Londra 180 de zboruri anulate

0 301

Ceata londoneza , fenomen cunoscut care nu mai prezinta o noutate decat prin “densitatea”, persistenta si consecinte “sufoca” de cateva zile aeroporturile.


In ultimele zile vizibilitatea a fost atat de redusa incat compania British Airlines a fost nevoita sa anuleze majoritatea zborurilor de pe aeroportul londonez Heathrow. 180 de zboruri interne dar si externe au fost anulate. Toate acestea tocmai in ajunul Craciunului, cand traficul aerian este cel putin dublat. Zborurile interne si cele catre Europa au fost cele mai afectate.


Consecintele acestei decizii sunt extrem de neplacute, “victima” cazand si un avion al companiei TAROM, care nu poate decola, fiind anulata cursa.
Previziunile specialistilor nu sunt tocmai bune, meteorologii spun ca ceata densa care s-a abatut peste capitala britanica va mai dura cel putin doua zile.
Oficialii britanici spun ca pasagerii care si-au cumparat deja biletele vor putea ajunge la destinatie folosind alte aeroporturi.
In ce priveste capitolul despagubirilor materiale se spune ca se vor ocupa companiile aviatice care au fost obligate sa renunte la zboruri din cauza vremii.


?


Iza M.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.