Confruntare de Ignat

Confruntare de Ignat

0 269


Saptamana viitoare, in comunele Bran si Moieciu va avea loc evenimentul „Obiceiuri de Craciun in judetul Brasov”. Cei mai priceputi macelari se vor intrece intr-o confruntare de Ignat. In concurs se vor intrece 12 echipe din tot atatea localitati din judetul Brasov in pregatirea porcului. In acest an, se va taia porcul pentru ultima oara in stil romanesc.


Fiecare echipa isi va taia porcul in curtea unei pensiuni si tot acolo il va prepara. Echipele sunt din localitatile Apata, Bran, Bunesti, Homorod, Moeciu, Ormenis, Prejmer, Sacele, Sambata, Sinca Noua, Tarlungeni si Vama Buzaului.


 


Premierea celor mai bune preparate


Joi, 21 decembrie, vor fi premiate echipele care vor face cele mai bune preparate, dar si primarii cei mai gospodari din judet. Toate produsele care vor fi facute in acest concurs vor fi impartite apoi famililor cu venituri mici din judet.


Evenimentul este organizat de Consiliul Judetean Brasov, Agentia de Dezvoltare Durabila a Judetului Brasov si Centrul pentru Conservarea si Valorificarea Traditiei Populare Brasov.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.