Atac pesedist la primar democrat

Atac pesedist la primar democrat

0 334

Ca pe vremea comunistilor


Pesedistii brasoveni continua tirul de critici la adresa edilului-prim al Brasovului. Constantin Nita, presedintele filialei Brasov a PSD, i-a reprosat primarului George Scripcaru ca nu respecta principiile democratiei, chiar daca au trecut 17 ani de la evenimentele din 89. Mai precis, Scripcaru este invinuit ca ii urmareste pe oamenii din afaceri care vor sa sprijine PSD, fie ca sunt din acest partid fie din altul.


„Consider ca nu este normal ca dupa 17 ani de democratie, oamenii de afaceri sa se simta amenintati pentru ca au o optiune sau pentru ca vor sa sprijine un partid”, a spus Nita. El a precizat ca si o anumita parte a presei se intereseaza daca oamenii de afaceri sprijina financiar PSD.


?


N-are CJ bani de Castelul Bran!


Referitor la intentia anuntata de Habsburgi de a vinde Castelul Bran, Constantin Nita, a declarat ca singura modalitate prin care Consiliul Judetean Brasov ar putea achizitiona Castelul Bran ar fi rectificarea bugetului pentru 2007, altfel institutia „nu are sumele necesare pentru achizitionarea acestui obiectiv”. „Castelul Bran face parte din istoria noastra si este firesc sa ramana in patrimoniul turistic national. Insa, Consiliul Judetean nu are suma necesara pentru a achizitiona acest obiectiv, numai daca printr-o rectificare de buget pe 2007 va putea sa scoata bani de la bugetul de stat. Altfel, din bugetul propriu, mi-e imposibil sa cred ca va putea cumpara castelul”, a spus Nita. Presedintele Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu, a admis ca institutia pe care o conduce a primit o oferta de vanzare din partea mostenitorilor Castelului Bran, insa nu a oferit mai multe amanunte.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.