Geoana, sef si la PSD Bucuresti

Geoana, sef si la PSD Bucuresti

0 264

Aratand ca este om de cuvant, invinsul de la Congresul extraordinar al PSD pentru functia de presedinte, Sorin Oprescu, a trebuit sa-si dea demisia de la conducerea Organizatiei PSD Bucuresti. Regreta sau nu promisiunea facuta, contracandidatul lui Geoana a fost nevoit sa o onoreze.


Sorin Oprescu, si-a depus demisia de onoare din aceasta functie, la Cabinetul presedintelui PSD, Mircea Geoana. Dupa ce a pierdut alegerile pentru functia de presedinte al partidului, Sorin Oprescu a anuntat ca se va retrage de la presedintia PSD Bucuresti, intelegand sa isi onoreze promisiunea facuta inainte de a se inscrie in aceasta candidatura. El promitea, inaintea Congresului, ca, daca va pierde alegerile pentru functia de presedinte, va demisiona de la sefia filialei bucurestene. Oprescu a precizat insa ca ramane membru si senator al partidului.


Oprescu spunea, dupa anuntarea rezultatelor la alegerile pentru functia de presedinte al PSD, ca, dupa retragerea sa de la sefia PSD Bucuresti, potrivit Statutului, presedintia interimara va fi detinuta de Marian Vanghelie, care in prezent este presedinte executiv al organizatiei.


?


Insa, Geoana il contrazice. Acesta a declarat ca nu este de acord cu un interimat la sefia PSD Bucuresti, dupa demisia lui Sorin Oprescu, precizand ca va coordona el activitatea filialei pana la alegerea unui nou sef. Geoana a spus din nou ca demisia lui Sorin Oprescu este un gest „pripit”, mentionand ca l-a sfatuit pe acesta, dupa anuntarea rezultatelor alegerilor pentru functia de presedinte al PSD, sa nu ia decizii la cald.


?

Dupa ce s-au manjit unul pe altul inainte de Congres, acum Geoana nu mai poate de admiratie pentru Oprescu. „Dezamagirea in politica dupa ce pierzi o competitie interna este fireasca. Este pacat, este un politician talentat si mi l-as fi dorit in continuare sa il avem in echipa alaturi de noi. A avut un moment in care a fost prost sfatuit de anumiti oameni, dar, dupa ce se va aduna, sunt convins ca va sti sa tasneasca din nou, pentru ca asa cum am spus, e un politician talentat”, a afirmat el.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.