Banatenii mai tari decat argesenii

Banatenii mai tari decat argesenii

0 304

Poli Timisoara a invins cu scorul de 3-1, pe teren propriu de formatia FC Arges, intr-un meci contand pentru etapa a XIX-a a Ligii I la fotbal. In fata a aproximativ 15.000 de spectatori banatenii au reusit sa treaca de o echipa debusolata a Argesului, pregatita de fostul international Dorinel Munteanu.

Plesan a deschis scorul pentru formatia sa in minutul 17 dupa o faza confuza din careul advers. La finalul partidei fotbalistul a declarat ca echipa sa a meritat victoria: „A fost o victorie meritata. Am fost peste Arges in aceasta seara si scorul putea fi mai mare avand in vedere cate sanse ne-am creat”.
Intrebat daca echipa sa merita un loc mai bun in clasamentul Ligii 1, Plesan a raspuns: „Cred ca se putea si meritam mai mult in acest sezon. Obiectivul nostru ramane calificarea intr-o cupa europeana”.
Al doilea gol al timisorenilor a fost marcat de Mansour, printr-o „foarfeca” superba, reusind sa trimita mingea in coltul lung. Ultima reusita a timisorenilor a purtat semnatura Gigel Bucur, acesta a patruns in careu, a trecut de Badea si a inscris pe sub Bosneag.
Unicul gol al argesenilor a fost marcat de Prepelita din 7 m printr-un sut din intoarcere.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.