Rapidul a deraiat la Petrosani

Rapidul a deraiat la Petrosani

0 271

Jiul Petrosani a reusit sa produca surpriza etapei a XIX-a a Ligii I, invingand pe teren propriu cu scorul de 1-0 (0-0), formatia Rapid Bucuresti.

Meciul de la Petrosani, a fost dominat in totalitate de rapidisti, care insa s-au jucat cu ocaziile de gol, demonstrand inca odata ca trec printr-o adevarata criza, care se adanceste de la o etapa la alta.
Unicul gol al partidei a fost inscris de Vrajitoarea in minutul 86, care a reusit sa introduca balonul in poarta giulestenilor dupa o lovitura de corner, la care rapidistii s-au balbait in propriul careu.

La sfarsitul partidei tehnicianul oaspetilor, Razvan Lucescu s-a aratat foarte nemultumit de prestatia jucatorilor afirmand ca criza din interiorul echipei se adanceste de la o etapa la alta. „Nu pot sa cred ca am pierdut. Asta s-a intamplat datorita lipsei de concentrare din sanul echipei. Am intrat pe teren cu un aer de invingatori si se pare ca nu a fost asa. Criza prin care Rapidul trece se adanceste de la o etapa la alta”, a afirmat tehnicianul rapidst Razvan Lucescu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.