Poli Iasi a surclasat in deplasare pe Ceahlaul

Poli Iasi a surclasat in deplasare pe Ceahlaul

0 271

Echipa Poli Iasi pregatita de Ionut Popa, a invins fara drept de apel vineri, in deplasare, cu 4-0 pe cei de la Ceahlaul, intr-un meci contand pentru etapa a XIX-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Onofras in minutele 7 si 83, Czernoch in minutul 79 si Buta in minutul 84.
Meciul de la Piatra Neamt a fost unul destul de ehcilibrat pana in minutul 79, cand totul s-a naruit pentru echipa patronata de Gheorghe Stefan.
Totul a luat sfarsit in doar cinci minute cand iesienii au reusit sa marcheze de trei ori. Marius Onofras a marcat cu capul din sase metri, profitand de o greseala a portarului Curca, care a scapat mingea din mana ca un incepator la o centrare a lui Sfirlea.
Martin Czernoch a majorat scorul in minutul 79, cu un sut la coltul lung din sase metri, dupa o centrare de pe partea dreapta a aceluiasi Onofras.
Marius Onofras a marcat al doilea gol al sau in minutul 83, dupa o cursa personala, cand a trecut si de portarul Covrig si a marcat in poarta goala.
Cornel Buta a dus scorul la 0-4, cu un sut sub bara transversala in minutul 84.
Pentru Ceahlaul au evoluat: I. Curca (Covrig min. 26) – Forminte, Alistar, Avadanei – Nohai, Simici, Ivasca (Diaz min. 46), Vasie – Rusmir Doicaru, M. Ilie (Nemtanu min. 66). Antrenor: Florin Marin.

Poli Iasi a evoluat in urmatoarea formula: Branet – Bernard (Ir. Ionescu min. 86), R. Ciobanu, Onut – Buta, Tincu (Iurisniti min. 62), Dianu, Sfirlea, Bordeanu – Onofras, Czernoch (Mitrovici min. 82). Antrenor: Ionut Popa.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.